Lányok, ti hogyan fogadnátok, ha ismerkedtek valakivel, és kiderül róla, hogy nem volt még barátnője?
Figyelt kérdés
És tegyük fel, hogy már nem fiatal az illető. Ezt mindenképpen ijesztőnek találják a nők?2013. aug. 19. 13:14
1/27 anonim válasza:
hát kicsit, de mindenképp tudni akarnám h mi ennek az oka :)
2/27 anonim válasza:
Mit értesz azalatt, hogy nem fiatal?
3/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt, hogy a húszas évei végén jár kb.
2013. aug. 19. 13:18
4/27 anonim válasza:
Ha a 20-as évei végén, még nem volt komoly kapcsolata, akkor én azt gondolnám, hogy valami baj van vele. Annak biztos oka van, ha ilyen idősen nem volt még kapcsolata.
5/27 anonim válasza:
hát kicsit furcsálnám a dolgot de gondolom azért már nem szűz?
nekem nem lenne probléma ha szeretném őt elfogadnám olyannak amilyen :)
20L
6/27 anonim válasza:
Teljesen normálisan, egyszer mindenkinek el kell kezdeni, nincs ebben semmi ciki ill. szégyelnivaló:D
7/27 A kérdező kommentje:
Nem szűz, de ez csak a véletlennek köszönhető.
2013. aug. 19. 13:22
8/27 anonim válasza:
Hát én dettó ugyanez vagyok, már nem szűz (2 éve), de még nem volt csak két rövidebb kapcsolatom csupán, egyik sem bizonyult nagyon komolynak...
Attól félek, ha elmondom valakinek, meg fog ijedni, meg furának tart majd(ami igaz is, valamennyire), és emiatt nem akar majd tovább ismerkedni velem.
29 F
9/27 A kérdező kommentje:
Tehát akkor annak a kettőnek nem beszéltél a múltról ha jól értem? Megkérdezhetem, hogy hogyan sikerült összejönnöd velük?
2013. aug. 19. 13:40
10/27 anonim válasza:
De, beszéltem.
Mindkettőt neten ismertem meg elsőt a badoo -n, másikukat itt gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!