Szerintetek mekkora az esélye annak, hogy találok egy nagyon okos, istenfélő (10 parancsolatot betartani igyekvő), gyönyörű nőt?
indíts keresztes hadjáratot te majom,
vallásszabadságról nem hallottál még?
hogy mered venni a bátorságot,h ilyeneket írj másokról,ha ennyire meg vagy áldva Istennel?
hol az elfogadás ?
Katolikus lettél mi? Neked nem a mózesi törvények alatt kéne lenned. Te kegyelemben vagy. Újszövetség istene sokkalta barátságosabb mint az ószövetség hirtelen haragú bosszúálló istenénél. Jézus véráldozata kellett hogy a te kis bűneid meg lehessenek bocsájtva.
Mondok valamit, nincs jó ember a mennyben és nincs bűnös a pokolban. Nem az számít mit teszel.
Katolikusok tömegeit kérdeztem meg hogy mit gondolnak, mennybe kerülnek-e? -igen - miért? -mert elmondtam egy imát, hiszek szűz máriában, jót cselekedtem. And i was like wtf? Nem ezek számítanak.
És akkor kinek az istenében? a sajátodban ? a katolikus egyház istenének vagy zeusznak ? :D
Esetleg a zsidó jehovának. Annyi isten van hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Szóval várom a választ
Egy Isten van. Lapozd fel a Bibliát és rájössz. Nem akarok senkit sem megbántani. Nem jó közösséggel beszélek Istenről. Ráadásul nagyon eltér a feltett kérdésről. Részemről lezártam a kérdést
A kötekedésből és a hitetlen emberekből, trollokból nem kérek. Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!