Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mekkora az esélye...

Szerintetek mekkora az esélye annak, hogy találok egy nagyon okos, istenfélő (10 parancsolatot betartani igyekvő), gyönyörű nőt?

Figyelt kérdés
Szerintem nem igen létezik a fent felsorolt kritériumoknak megfelelő nő, akinek még szíve is van. Az Isten káromlókat piros ponttal büntetem.

2013. aug. 19. 07:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

indíts keresztes hadjáratot te majom,

vallásszabadságról nem hallottál még?

hogy mered venni a bátorságot,h ilyeneket írj másokról,ha ennyire meg vagy áldva Istennel?

hol az elfogadás ?

2013. aug. 19. 15:21
 22/34 anonim ***** válasza:
Szerintem te valami Jehova tanúja lehetsz, vagy akármilyen hasonló szektába társulhattál be, merthogy egy igazán vallásos ember nem ilyen, az biztos.
2013. aug. 19. 15:42
 23/34 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, vannak ilyen nők. Én még csak 16 éves vagyok, de a Te korosztályodban is ismerek nem is egy olyan nőt, aki megfelel a kritériumaidnak, és még szíve is van. :)
2013. aug. 19. 16:44
 24/34 anonim ***** válasza:
érdekes is volna ha szív nélkül életben van
2013. aug. 19. 17:13
 25/34 anonim válasza:
Itt vagyok! :-)
2013. aug. 19. 17:36
 26/34 anonim ***** válasza:

Katolikus lettél mi? Neked nem a mózesi törvények alatt kéne lenned. Te kegyelemben vagy. Újszövetség istene sokkalta barátságosabb mint az ószövetség hirtelen haragú bosszúálló istenénél. Jézus véráldozata kellett hogy a te kis bűneid meg lehessenek bocsájtva.

Mondok valamit, nincs jó ember a mennyben és nincs bűnös a pokolban. Nem az számít mit teszel.

Katolikusok tömegeit kérdeztem meg hogy mit gondolnak, mennybe kerülnek-e? -igen - miért? -mert elmondtam egy imát, hiszek szűz máriában, jót cselekedtem. And i was like wtf? Nem ezek számítanak.

2013. aug. 20. 04:18
 27/34 A kérdező kommentje:
Segítség!!!! Óvoda!!! Ezt most írom le harmadszorra! Katolikus lettél kérdésre! "Mégegyszer elmondom a kedves olvasni nem tudó válaszolóknak. Nem a vallásban, nem az egyházban (így a suliban sem, ahol a máglyára küldő papok maguk értelmezése szerint tanítják a hülyeséget); Istenben hiszek." Mi van veletek emberek!? Tanuljatk meg végre olvasni!
2013. aug. 20. 08:04
 28/34 anonim ***** válasza:

És akkor kinek az istenében? a sajátodban ? a katolikus egyház istenének vagy zeusznak ? :D

Esetleg a zsidó jehovának. Annyi isten van hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Szóval várom a választ

2013. aug. 20. 10:03
 29/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, menthetetlen vagy, lődd fejbe magad.
2013. aug. 20. 10:55
 30/34 A kérdező kommentje:

Egy Isten van. Lapozd fel a Bibliát és rájössz. Nem akarok senkit sem megbántani. Nem jó közösséggel beszélek Istenről. Ráadásul nagyon eltér a feltett kérdésről. Részemről lezártam a kérdést

A kötekedésből és a hitetlen emberekből, trollokból nem kérek. Sziasztok!

2013. aug. 20. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!