Szerintetek mekkora az esélye annak, hogy találok egy nagyon okos, istenfélő (10 parancsolatot betartani igyekvő), gyönyörű nőt?
Figyelt kérdés
Szerintem nem igen létezik a fent felsorolt kritériumoknak megfelelő nő, akinek még szíve is van. Az Isten káromlókat piros ponttal büntetem.2013. aug. 19. 07:04
1/34 anonim válasza:
1-2db,még itt az oldalon is megfordult mostanában.
2/34 anonim válasza:
Én ismerek nem is egyet. Nézz be székelyföldre, itt ritka az olyan, aki nem Istenfélő.
3/34 anonim válasza:
Semmi. Egyszer láttam egy csinos Jehova tanúja nőt béna férjjel.
Nem hiszel abban, hogy isten lehetővé teszi az ilyen nők létezését. Kicsi a hited. ;)
5/34 anonim válasza:
Megkérdezhetem, Te Bibliai életet élsz?
Vagy csak a rossz fiú akarja magát tutira bebiztosítani?
6/34 anonim válasza:
#4!:
Nem mindenki jár templomba, kinek van hite. ;)
7/34 A kérdező kommentje:
Senki sem tud bűntetlenül élni. Csak Jézus. Én most találtam meg Istent nem rég. Elég rossz tapasztalataim vannak a mai nőket illetően. No meg az emberekről nem is beszélve.
2013. aug. 19. 08:14
8/34 anonim válasza:
Ha nagyon jóképű vagy, akkor van esélyed, egyébként nincs. Viszont tapasztalataim szerint a vallásos nők között még több a ringyó.
9/34 A kérdező kommentje:
Istentől sok ajándékot kaptam. Okos vagyok, jól nézek ki, racionálisan és logikusan gondolkodom. Van vagyonom, pénzem. Egy valamim nincs. Egészségem. 30 éves vagyok mellesleg.
2013. aug. 19. 08:30
10/34 anonim válasza:
a szerénységet is kihagytad a sorból. :)
Egyébként kb akárhol lehet. Viszont a vallási őrületet, ha tanácsolhatom, fogd vissza, mert hosszú távon taszító.
(bár nekem kétségeim vannak afelől is, hogy nem kamu-e ez a kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!