Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mekkora az esélye...

Szerintetek mekkora az esélye annak, hogy találok egy nagyon okos, istenfélő (10 parancsolatot betartani igyekvő), gyönyörű nőt?

Figyelt kérdés
Szerintem nem igen létezik a fent felsorolt kritériumoknak megfelelő nő, akinek még szíve is van. Az Isten káromlókat piros ponttal büntetem.

2013. aug. 19. 07:04
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

istenfélő alatt mit értesz? egyházi törvények szerint? mert az egyházaknak nem sok köze van Istenhez. Isten jóarc, az egyházak nem.

amúgy meg van ilyen nő. a 10 parancsolatot betartani nem egy nagy was ist das. rengeteg ilyen jónő van... kritikus pontjai csak a paráznáálkodás, más élettársának megkívánása...

szóval ha csak a 10 parancsolatra gondolsz, simán van ilyen jónő... ha a puritán dogmatikus dolgokra... az már neccesebb, hogy van-e

2013. aug. 19. 09:55
 12/34 anonim ***** válasza:
olyan elég sok nő van aki csak betartani igyekvő :D
2013. aug. 19. 10:33
 13/34 anonim ***** válasza:
43%

Racionálisan és logikusan gondolkozol, de te ezeket a képességeket istentől kaptad?

A vallás azoknak valók, akik képtelenek elfogadni, hogy vannak dolgok, amiket jelenleg saját képességeik korlátai miatt nem tudunk LOGIKUS érvekkel alátámasztani.

[link]

Szóval nem, ilyen nőt nem fogsz találni.

Add nyugodtan a pirost, egy szentfazéktól nem érdekel :D

2013. aug. 19. 11:37
 14/34 A kérdező kommentje:
Jajj! De ostobák az emberek. Mindent Istentől kapunk. Csak sok ember vak és más hülye magyarázatot ad neki. Nem tud ez a nemzet olvasni. "Most találtam meg Istent. Hogy lennék már szentfazék? S az ilyen troll jellegű kérdéseket végképp nem értem. Hogy lehet egy kérdés kamu? Én Istent szeretem. Nem az egyházat, aki máglyára küldött sok ezer ártatlan embert. Én a Bibliában hiszek, nem a vallásban.
2013. aug. 19. 12:23
 15/34 anonim ***** válasza:

Ez szép és jó, szeresd is, de talán nem kéne mindenkit azonnal leostobázni.

Isten létezik, az nem kétség (csak mindenki máskép hívja), de nem zárja ki a logikát.

Viszont mindenkinek nyolcszor a szájába rágni, hogy DE ISTEN ÍGY MEG ÚGY- hát, ne haragudj, okádni tudnék tőle.

Ja, és igen: vallásos iskolába jártam 12 évig, életemben nem láttam annyi k*rvát, mint a szentfazekak között.

Most hirtelen megtaláltad Istent, duzzad benned a vallási buzgalom, de könyörgöm, ne gyere már azzal, hogy csak az a jó ember, aki hisz istenb... pluszban, ha találnál egy ilyen nőt, vajon megfelelnél-e neki? És erre a kérdésre úgy válaszolj, hogy megpróbálsz túllépni- a jelek szerint hatalmas- egódon.

2013. aug. 19. 12:30
 16/34 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge, ne vegye magára! Látom bűn az, ha valaki tisztában van Istentől kapott képességeivel és szót fogad a Bibliának miszerint szeresd magad, Isten templomát. Mégegyszer elmondom a kedves olvasni nem tudó válaszolóknak. Nem a vallásban, nem az egyházban (így a suliban sem, ahol a máglyára küldő papok maguk értelmezése szerint tanítják a hülyeséget); Istenben hiszek. Nem egy szentfazék és tökéletesen vallást ismerő nőt keresek! Ezt is leírtam. Te nem ismersz engem! Fogalmad nincs milyen próbatételek elé állított az Úr. Igaz, én sem ismerlek titeket, de a szavaitok alapján minősítelek.
2013. aug. 19. 13:18
 17/34 A kérdező kommentje:
Én az okos nőknek felelek meg, az okos embereknek.
2013. aug. 19. 13:20
 18/34 anonim ***** válasza:

Igen és Allah szerint élnek. Kelet felé fetrengenek az imaszőnyegeinken.

Allah kegyes hozzád , és akár 4 ilyen nőt is elvehetsz feleségül

2013. aug. 19. 14:31
 19/34 A kérdező kommentje:
Ennyit a mai emberről. Elviccelik a komolynak szánt kérdést. Oh, Istenem űzd el a démonokat e szegény bolond testvéreimből! Amen!
2013. aug. 19. 15:08
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

exeszájz buuuuk :D xd

ferike, oké minden? :D

2013. aug. 19. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!