Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy egy okos, gyönyörű lány nem kell senkinek?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmről van szó. Tényleg nagyon-nagyon szép, okos, művelt, mondhatni tökéletes, mégis mindig panaszkodik, hogy nincs senkije, még alakulóban sem. Azt sem hiszem, hogy félnének tőle a fiúk, mert mindenkivel nyílt és közvetlen, de mégis inkább csak barátkoznak vele.2013. máj. 17. 19:45
1/24 anonim válasza:
Pedig szerintem az lehet, hogy félnek tőle, túl nagy falat nekik egy ilyen nő.
2/24 anonim válasza:
Érdekelne beszélgethetnék róla..
3/24 anonim válasza:
lehet, de az is lehet, hogy a csaj tudat alatt olyan üzeneteket közvetít a pasik felé, amiből ők azt szűrik le, hogy nincs esélyük, meg h nem akar tőle semmit a lány
vaaaaaaagy
tényleg annyira tökéletes, hogy nagyon kedvelik mint barát, és félnek, hogy elveszíthetik egy kapcsolat által
vagy félnek kezdeményezni, mert ezzel elveszíthetik a barátságát
4/24 anonim válasza:
Milyen szeme van?
Picit nem tágabb,mint az átlag?
5/24 anonim válasza:
hát nem tudom... Nekem van egy lány ismerösöm okos is szép is de mondjuk (még) én sem mertem beprobálkozni nála :D De ami késik az nem mulik. :)
6/24 anonim válasza:
1. félnek a visszautasítástól (mivel szép, valószínűleg válogatósabb)
2. azt feltételezik, hogy egy ilyen szép lánynak biztos van barátja
3. egyéb ok
7/24 anonim válasza:
1. Nem is okos, nem is gyönyörű.
2. Falat épít magaköré mert ő már olyan okos, olyan szép, hogy hozzá már senki sem méltó.
8/24 anonim válasza:
A pasik is szeretnek nyugodtan élni, ahogy a nők is. Az ilyen emberek meg folyamatos kisértés, és egy biztos, mellettük nem nyugis az élet, állandóan bepróbálkoznak náluk:DD Ezért nem vállalják be őket.
9/24 anonim válasza:
Az, hogy szép, kedves, okos és közvetlen, azt sugallja mindenki számára, hogy ennek a lánynak már biztosan van valakije. Márpedig, ha mindenki ebből indul ki, akkor nem udvarol majd neki senki, tehát magányos lesz. Lépnie kell neki is, ha akar valamit.
10/24 anonim válasza:
Az hogy ez a lány nem gyönyörű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!