Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt Asperger-szindrómás...

Vannak itt Asperger-szindrómás tinédzser lányok?

Figyelt kérdés

Én is Aspergeres vagyok és gondjaim vannak a neurotipikusokkal való ismerkedéssel. 14/fiú

Természetesen egyéb autista is ismerkedhet velem aki képes a szerelmi életre. Az igazi szerelmet keressem.

2013. aug. 17. 15:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%

Nem fáj, csak írhatnál közérthetően.

Egyébként meg csak egy kérédés: mire fel ekkora az arcod? Már bocs, de jól látom, hogy te lenézel "minket", mert nekünk nincs semmi mentális fogyatékosságunk? Most komolyan, mégis mire fel?

2013. aug. 17. 19:40
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Nem néz le, hanem nem tud veled szót érteni. Nem is akar, mint írta, gondjai vannak a nem autista (ha már a neurotipikus zavar) emberekkel való kapcsolatteremtéssel. Kedves kérdező, reméljük sikerül találkoznod ilyen lánnyal. De még fiatal vagy, ráérsz :-)
2013. aug. 17. 20:11
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem mert lehet hogy ha nem szólok egy lánynak lehet hogy ö az igazi.Az élet lehetőségekből áll és minden egyes elsétált lány nem leszólítása egy lehetőség elszalasztása egy boldog élettől.
2013. aug. 17. 20:16
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért nem feltétlenül igaz. :)

Szerencsés esetben elég egyetlen lányt megszólítani, ha ő a "megfelelő társ". :-) Nem a mennyiség a döntő.

2013. aug. 17. 21:51
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
Te pedig ne irkálj ki FELESLEGES kérdést!
2013. aug. 19. 00:21
 16/21 anonim válasza:

15-ös: ez miért felesleges kérdés? Mindegy.

Kérdező: amúgy sok szerencsét kívánok neked.

2013. aug. 19. 14:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

ezt tapasztalatból írom a kedves válaszolóknak, két dolog, amit semmiképp sem érdemes:

1. egy autistával vitatkozni

2. egy volt heroin függővel reggelig piálni :D

2013. aug. 19. 19:07
 18/21 anonim válasza:
2013. aug. 20. 09:46
 19/21 anonim ***** válasza:
27%
Szia! Én érintett vagyok, bár nem én vagyok auti. 14 évesen mindenkinek vannak gondjai az ismerkedéssel, ne bújj be az asperger mögé, ne használd pajzsnak vagy mentségnek. Igen, más vagy, mások az érzelmeid, más a kommunikációd, de ez nem akadály a szerelemben olyan mértékben, ahogy azt te gondolod. Másnak meg más baja, más történt mondjuk az életében stb, amitől másképp viselkedik. 10 tiniből 9 más és a te aspergered csak egy ebből a 9-ből.
2013. aug. 22. 11:07
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
fasz kivan veled Étrisyon
2013. aug. 22. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!