Hogy lehet barátnőm ha Asperger-szindrómás vagyok?
Sose tudok a nőkkel egy rövid ideig tartó barátságnál többet.Mindigis monotom vagyok szerintük.Általában nem tudják hogy miért vagyok ilyen általában mondanak egy dolgot amit nem értek és utána azt kérdezik hogy szeretem-e öket és az után nem beszélek vele tőbbet.De eddig mindegyiket elfelejtem vagy nem törödök vele ezért a fájdalom is elmarad.De eddig nem adtam fell a reményt.Mert a remény a legjóbb dolog ugye?
De én már gondolkoztam azon hogy Aspergeres lánnyal de hát azt nem tudok találni csak keresni.
Ha valaki kritizálni szeretne vagy másféle dolgokat írni kérem ne tegye!
Az ismerkedés NT földön igen _spontán_, és változatos formákban történik. Ez egy autinak kínai. De rendszerint mindenféle társas megnyilvánulás az - csak a haverok toleránsabbak.
Bűvöld el, légy határozott... Hülye vagy, örülök hogy idáig eljöttem, már az tömérdek energiát emészt fel, hogy ne zuhanjak szét!
Hogy ez mennyire nem egyszerű - és pont ezért nem is kell szégyenkezned - sok "randi tanácsadó" működik.
Szóval először a szükséges társas képességeket kellene fejleszteni, célokat kitűzni. Én amondó vagyok, hogy érdemes ezt valami szervezett formában tenni - segítséggel.
Szerintem az aspi csajok még nálad is jobban elvannak a maguk kis világában, arról nem is beszélve, hogy 4:1 a fiú/lány arány (nem csoda, ha nem találod őket... ráadásul sokkal jobban "rejtőzködnek" mint a srácok)!
A különc, fura, geek valamilyen elvontabb szubkultúrához tartozó, nem bombázó besorolású csajokra kellene vadásznod. Eleinte a neten, társkeresőkön stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!