Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hosszútávon lennétek együtt Asperger-szindrómás fiúval?
Figyelt kérdés
Esetleg valakinek tapasztalata is van már ezzel kapcsolatban?2011. júl. 3. 08:17
1/7 anonim válasza:
Hmm ez egy nagyon nehéz kérdés... Vajon egy Asperger-szindrómás fiú képes lenne-e hosszútávú, tartós kapcsolatra? Talán egy szintén Aspergeres lánnyal vagy olyannal akinek hasonló az érdeklődése.
Az autizmus nagyon komplex állapot még akkor is,ha a legjobb formában az Asperger szindrómában van jelen.
2/7 anonim válasza:
Az én húgom aspergeres, szóval valamennyire van rálátásom a dolgokra. Szerintem simán tudnál járni vele, de sokkal több türelemre lesz szükséged. Hiányzik belőlük az empátia, és ez nehéz lesz néha, de ettől függetlenül még teljes értékű, szerethető emberek..
3/7 anonim válasza:
Sajnos a kérdésedből nem derült ki egyértelműen, hogy neked van-e Asperger-szindrómád vagy lányként ebben szenvedő fiúval szeretnél kapcsolatot.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Tapasztalatom szerint az Asperger-szindrómás fiúknál jobban senki se tud szeretni!:) Művész lelkek, de ha valakit befogadnak a szívükbe, azt meg is tartják, és szeretik!
A bátyám Asperger-szindrómás, de a legjobb ember, akit valaha ismertem.Kiskoromban ő volt szinte az egyetlen, aki mindig mellettem állt, fogalalkozott velem.:)A mostani barátnője is így gondolja!Nagyon gondoskodó természet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!