Szeret vagy nem szeret?
Figyelt kérdés
Legalább 3 évvel ezelőtt ismerkedtem meg egy lánnyal a gyógyúszáson, amikor még általános iskolába jártam, 6.-osként. Piszkálták az osztálytársai és én védtem meg őt tőlük. Ő most 13 éves, én meg 15 vagyok. Most fejeztem be az általánost. Ő most lesz 7.-es. Neki köszönhetem, hogy őt csókoltam meg elsőnek, ugyanis még mindig nem értem volna ahhoz a részhez. Úgy érzem ő az igazi szerelmem. Zavarba voltunk azon a napon, de boldogok voltunk. Egy nap szakítani akart velem, nem tudom miért. Eltelt 3 év, és amikor 8.-os voltam, voltam olyan bátor, hogy megszólítsam mi a helyzet akkor kettőnk között. Így jött össze az hogy leveleztünk facebook-on, skype-on, és még megadtuk egymásnak a mobilszámunkat is. Egy nap azt írja nekem, hogy ne próbáljuk meg újból a járást(?), másnapra meg azt mondja nekem, hogy fejezzük be. És legalább már 3-szor átvert már így, de én még mindig szeretem őt, csak nem tudom hogy ő is szeret-e engem. Egyszer arra a találkozásra sem jött el, ahova egy nap meghívtam volna. Csak azzal jön nekem, hogy haverok maradjunk, de én nem tudok barátságba lenni életem szerelmével. Fiúk, lányok, mondjatok valamit, tanácsokat várok tőletek!#randi #ismerkedés #lány #csók #kapcsolat #szakítás #serdülőkor #kamaszkor #tinédzser #első szerelem
2013. júl. 4. 18:11
1/4 anonim válasza:
Ennyi idősen nekem valahogy rohadt sok lett volna ez a két év. Ha nem így gondoltam volna, a húgom majdnem összes barátnője meglehetett volna:D
Szal ha egy ilyen kislányt sem tudsz megszerezni,akkor nagyon ronda/béna lehetsz.
2/4 Sudribunkó válasza:
Egyértelműen arra vár, hogy éjjel az ablaka alatt énekelj neki meztelen!
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves, Poker! Miért beszélsz többes számba? Eddig egy lánnyal ismerkedtem, de nagyon úgy tűnik hogy most egy lány ismerősömmel fogok egy iskolába lenni, és ő nagyon néz engem. Szóval nem lehetek béna, mert vele is elkezdhetném a szerelmet, csak még ezen nem vagyok túl. Látom nem értetted meg az igazi történetemet. Sajnállak.
2013. júl. 4. 18:33
4/4 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki, hogy még mindig nagyon szereted és, hogy neked ő az igazi meg a többi cuccot, hogy mindent megtennék érted stb. Biztos értékelni fogja és ezzel nem sok mindent veszíthetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!