Gixxerman kérdése:
Hol lehet találni egy olyan lányt aki szeret motorozni?
Figyelt kérdés
(estleg párkapcsolatra is nyitott) 23/F2013. jún. 25. 09:50
1/8 anonim válasza:
A mai lányok nagy részre szereti a motorokat. A lényeg hogy ne városban keresgélj, sokkal inkább vidéken :)
2/8 anonim válasza:
Húú, én nagyon szeretek. Motorokat is, meg vezetni is.
De szerintem a többség már tényleg igy van ezzel, és én is inkább vidéket ajánlom.
4/8 A kérdező kommentje:
A vidéket előnyben részesítem én is! De nem gurulhatok el tajgaröcsögére hogy jöttem csajozni... :D
2013. jún. 25. 11:11
5/8 anonim válasza:
És miért nem nőies egy nő, ha szeret motorozni? Nekünk nőknek már azt sem szabad, csak a férfiaknak? Mert aztán nem leszek nőies. Eszem megáll.
6/8 anonim válasza:
H*lyén mutatnak a nők a motoron, olyan r*bancosak. Nekik az autó való maximum...
7/8 anonim válasza:
Én nem mondanám. Az én barátnőm is szereti a motorokat, sőt pl a Rocky filmeket is nagy örömmel nézi végig velem és még sok olyan dolog van ami nem lányos.
És amúgy meg...r*bancosak? akkor a fiúk autóba meg bu2isak? Nem igazán értem a logikáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!