Mi van a mai fiatal lányokkal, miért nem lehet olyat találni, akire azt tudom mondani, hogy igen, én egy ilyen lányt akarok, én őt akarom magamnak?
Mi van a mai fiatal fiúkkal, miért nem lehet olyat találni, akire azt tudom mondani, hogy igen, én egy ilyen fiút akarok, én őt akarom magamnak?
Ne csak mindig a nőket szidjuk már.... -.-ˇˇ
Szia!
Igazad van, tényleg nagyon nehéz nem ilyen lányt találni, de mint láttad az előző válaszokban, igenis vannak még olyan lányok, akikre azt tudod mondani:) Ne keseredj el, a világot nem tudod megváltoztatni, de a barátnődet meg tudod választani. Nekem is volt facebookom, de töröltem magam, mert tele volt ostoba, primitív kiírásokkal, és azóta (lassan egy éve) sokkal kevesebb barátom van, de ők többet jelentenek nekem, mint eddig bárki más. Vannak felszínes, buta lányok (sajnos egyre többen), de mindig lesznek mások is:) Keress, de ne FB-n, járj nyitott szemmel és találd meg az igazi kincset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!