Egyik pasi sem szeret mar udvarolni? Foleg a 16-18 koruliek?
Figyelt kérdés
Amikor en meg fiatalabb voltam, es noverem volt annyi idos mint en, egy csomoszor hivtak randizni, setalni, raadasul az utcan is oda mertek menni hozza udvarolni. Most mar szinte sosem latok embereket, ugy hogy kezenfogva setalnanak, nem sietnenek sehova, hanem csak egymasra figyelnenek.. engem sem hivnak randizni, inkabb ramirnak facebookon, hogy "Milyen jol nezel ki, nincs kedved beszelgetni?" Rosszabb esetben arra kernek, hogy fekudjek le veluk.. Persze nem megyek bele.2013. jún. 24. 22:58
1/7 anonim válasza:
Ma már az buz.is. Az a menő, ha a bulikban dugnák és már együtt is vannak.
2/7 anonim válasza:
és a gyik-en kérdik, belemész? :D
4/7 anonim válasza:
az az igazság, hogy van néhány jóképű gazdag srác akivel hajlandóak járni vagy akkor inkább egyedül halnak meg...
5/7 anonim válasza:
Az udvarlásból sajnos könnyedén barátzóna lehet.
Amúgy arra nem gondoltál, hogy aki rádír olyasmit, hogy "beszélgetnék veled" az előbb-utóbb elhívna randira is? Csak mert senki sem úgy kedzi az ismerkedést, hogy "szia, nem akarsz eljönni velem vacsorázni aztán leszopni a városmajorban?"
6/7 anonim válasza:
Hmmm... udvarlás egyenes út a barátzónába (valszeg én vagyok a balfék) hacsak nem vagy egy Adonisz, mert akkor ígyis-úgyis összejön veled a csaj... úgyhogy én ezért inkább már nem is próbálkozok, edzek, dolgozok a jövőmért aztán majd csak összejön egy csaj :D
7/7 anonim válasza:
Azért nem szeretek udvarolni, utcán próbálkozni, mert minek? Úgy is lekoptat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!