Vannak itt[normális, szép, csinos, vékony, kedves, kommunikatív,15-17éves, bulizós, sportos, okos, divatos, fotogén, kicsit komoly, felelősségtudatos] lányok?
Figyelt kérdés
ha egy lány mindezek kritériumának megfelel akkor azért a lányért én bármit megteszek hogy megszerezhessem!
en ugyan ilyen vagyok csak fiuban!
2013. aug. 14. 22:00
31/37 A kérdező kommentje:
azismegeshet
2013. aug. 20. 20:41
32/37 anonim válasza:
Ismét 13. vagyok!! Attól, mert rövid hajam van, még nem vagyok fiú!!! Lány vagyok!! És ismétlem, nem 10 éves vagyok!!! Figyelmeztetlek, velem ne szórakozz!!!
33/37 A kérdező kommentje:
te skizofrén vagy? hmm szeretem a skizofrén csajszikaat:P
2013. aug. 24. 11:54
35/37 anonim válasza:
Nem akarsz egy kicsit sokat??? :D
36/37 anonim válasza:
ebben az ugyanilyen vagyok csak fíúban dologban az a baj, hogy se kedves, se okos de még csak komoly se vagy
ráadásul a kommunikatív ember nem itt ismerkedik a nevét fel sem vállalva
37/37 anonim válasza:
Lányok, akik akkor válaszoltok, így hogy felnőttetek, milyen nők lettetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!