Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mióta divatos? Mióta van ez így? Normális ez így?
Figyelt kérdés
ugye vannak tizenéves lányok (14-16) és lefekszenek 23-25 évesekkel. mióta van ez a "szokás"? vagy mindig is így volt? már csak azért zavar, mert engem lazán lepedofiloznak, hogy megtetszik egy 15-16 éves lány (holott nem feküdtünk le, meg semmi, 22 vagyok), mások meg lazán dugnak ilyen korúakat, ők mégis a "jóarcok", meg pedofil? na ne szórakozz... szóval erről ennyit...2010. dec. 24. 09:32
1/15 anonim válasza:
nem tudom mit vagy kiakadva, erre van igény ennyit érnek
2/15 anonim válasza:
Igen, normális. Mi? Hogy lepedofiloznak, vagy hogy lefekszenek a fiatal lányokkal?
Aki 23-25 éves létére 14-15 éves lányokkal fekszik le, az nem jó arc, el vagy tévedve. Az nem normális. És elég g.ci, hogy kihasználja a kislányokat. A kislányok még nem fogják fel ezeket a dolgokat, és ezt kihasználni nem szép dolog. Ennyi.
4/15 A kérdező kommentje:
mondom, én nem fekszem le, de csak eldurrantom, hogy "ejjha, ez aztán jó bőr", meg elkezdek flörtölni vele (semmi komoly, mondom, nem dugok, nem jöttem még össze ilyen korúakkal), akkor jön a pedofilozás meg minden.
aztán ott a másik gyerek, aki konkrétan leszopatja, megdugja, és ő lesz a jóarc, és még véletlen sem mondják pedofilnak. értitek ezt?
2010. dec. 24. 09:45
5/15 anonim válasza:
Ha ezt tartjátok jó arcúságnak, nem jó társaságba jársz. Az, hogy mondod, még nem gond, mert természetes szaporodási ösztön, hogy megtetszik egy friss lányka. De őket kihasználni akkor sem szép dolog. És én egyáltalán nem tartom jó arcnak azt, aki megfekteti őket. Ki tartja őket annak?
6/15 anonim válasza:
ez 10 (!) éve is így volt, amikor én voltam 15. egy-két kivétellel nem is ismertem olyan lányt akinek 20-on aluli "barátja" lett volna.
7/15 A kérdező kommentje:
és akkor is ment a khúrogatás, meg minden, igaz? meg gondolom a szülők előtt jól el volt titkolva a dolog.
2010. dec. 24. 10:08
8/15 anonim válasza:
Naná. Én 26 éves vagyok és emlékszem, az én osztályomban is volt pár lány, akiknek 24-28 éves pasijuk volt. Tudod szeretik hangoztatni a nők, hogy ők már 15 évesn felnőttek és annyit érnek, mint a 25 évesek. Csak az a baj, hogy érzelmileg sose lesznek többek, mint 15.
10/15 sasna válasza:
a pasik meg k.rváznak, ugyh ti se vagytok jobbak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!