Vannak itt[normális, szép, csinos, vékony, kedves, kommunikatív,15-17éves, bulizós, sportos, okos, divatos, fotogén, kicsit komoly, felelősségtudatos] lányok?
Figyelt kérdés
ha egy lány mindezek kritériumának megfelel akkor azért a lányért én bármit megteszek hogy megszerezhessem!
en ugyan ilyen vagyok csak fiuban!
2013. aug. 14. 22:00
21/37 anonim válasza:
19. válaszolónak igaza van. Egy komplett elképzelésed van, ami több ponton is hibás. Esélyt sem adsz így másoknak. Ott buktad, hogy felsorolást a külsővel kezdted ebből látszik mi is számít neked. Szóval tényleg verd ki vagy menj el egy buliba és keresgélj ott egy mindenre kapható leánykát.
22/37 anonim válasza:
19-es vagyok. Szerintem próbálj kicsit nyitottabb lenni. Legyen annyi elég, hogy normális és ápolt. Ez a sok elvárás nem jó, hidd el. Így sokan szóba sem fognak állni veled. És ne rögtön feleségül akard venni. ;) Tudod a rendes lányok általában nem szeretik, ha a pasi így fényezi magát. Hangsúlyozom a RENDES lányok. Olyanokat pedig nem bulikban találsz. ;) A bulizós lányok semmi képpen sem felelősségtudatosak. Mondom, ne ragaszkodj ezekhez a kritériumokhoz. A fehér hollónál is ritkább az ilyen lány. De szerintem nincs is. ;)Na szevasz!
23/37 A kérdező kommentje:
kösz a tanácsokat egyébként vannak ilyen lanyok legalábbis 1rőltudok:)
csak én akkora köcsög vagyok hogyaz hihetetlen lányok aki leakar köpni egy köcsög nyomorékot srácot az priviben jelentkezhet!
2013. aug. 17. 22:08
24/37 anonim válasza:
Na, fejezd ezt be! ;) Ezt sem szeretik. :DD Nem vagy te köcsög. Emiatt most nem kell porrá aláznod magad.
25/37 anonim válasza:
csöppet sem vagy válogatós..:D nem mellesleg ilyen lány nem létezik.
26/37 anonim válasza:
13. Vagyok. Igen ram a bulizoson kuvul minden igaz. Elmeletben draga kerdezo egy hozzam hasonlo lanyt keresel, de elarulom, hogy nem fogsz talalni. A hozzaallasod a dologhoz, en is irtam neked, kepet is kaptal, kozolted, hogy alig multam 10 eves es azota sem valaszolsz. En akarlak eloszor szemen kopni!!
27/37 A kérdező kommentje:
te csak ne köpködj! menj inkább játszani!
2013. aug. 19. 23:06
28/37 anonim válasza:
Vannak ám elvárások! :D Az sem mindegy ki köp le? Annak aki leköphet milyen kritériumoknak kell megfelelniük? :))
29/37 A kérdező kommentje:
azoknak lánynak kell lenniük!
2013. aug. 20. 20:26
30/37 anonim válasza:
Te sem érted már mit beszélsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!