Vannak itt[normális, szép, csinos, vékony, kedves, kommunikatív,15-17éves, bulizós, sportos, okos, divatos, fotogén, kicsit komoly, felelősségtudatos] lányok?
Figyelt kérdés
ha egy lány mindezek kritériumának megfelel akkor azért a lányért én bármit megteszek hogy megszerezhessem!
en ugyan ilyen vagyok csak fiuban!
2013. aug. 14. 22:00
11/37 anonim válasza:
Miklós, szerintem gyere össze Andreával, nagyon sok a közös tulajdonságotok.
12/37 anonim válasza:
Miért kell, hogy fotogén legyen? :D
13/37 anonim válasza:
Bulizóson kívül minden stimmel. 15.l Írj ha gondolod. :)
14/37 anonim válasza:
na ez fasza h igy keresed a csajt...
15/37 A kérdező kommentje:
#12 azért,mert aki fotogén annak szimmetrikus arca van és ez a kiegyensúlyozottságot és a remek döntéshozó képességet jellemzi köszönöm kérdésed.
2013. aug. 15. 02:19
16/37 A kérdező kommentje:
egyébként csak azért mert énis azvagyok HÁHÁ
2013. aug. 15. 17:27
19/37 anonim válasza:
Öregem, te egy határozott lánytól sírva szaladnál haza ;) Neked egy kiscica kell aki teljesen rád van utalva. Így a felelősségtudat és a komoly meg a jó döntéshozó képesség kilőve. ;) Verd ki még 1szer és nyugodj meg!
20/37 A kérdező kommentje:
:(
2013. aug. 17. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!