FIÚK! Mitől féltek?
Ti meg miről beszéltek??? Meglátok egy jó csajt, ha közös a szimpátia akkor szemeztek. Ha olyan a szitu, mert közös programon vagytok akkor simán lehet váltani egy-két ártatlan mondatot. Ezekből mind le lehet vágni hogy szabad-e a pálya....
Ti sosem csajoztatok! Vagy olyan bénák vagytok hogy random csajokhoz odamentek, de ezt kétlem. Úgyhogy csak kamuzzátok hogy lekoptatós választ kaptok! Ha megvan a közös hang, onnantól már megvan minden.
De ez az oldal egyre szarabb. Lúzer nyomik gyülekezete.
na itt vannak a végletek :D
kérdező:azt is vedd figyelembe,h ha 1 csaj nagyon jól néz ki,sokszor már az is elég és körülugrálják a srácok.bár én nem vagyok csúnya,de nem is donhuán és eléggé visszavesz az életkedvből,h mindig próbálkozzak a semmiért.főleg h más IGAZI gondom is van.
12-es:persze,valahol neked is igazad van,mert anno béna haverjaimmal próbálkoztunk lányoknál,ami abból állt h én beszélek ők meg néznek.ez v bejött v nem.de azt se felejtsd el,h mindenkinek van valami fekete foltja és CSAK AZÉRT még nem kell feltétlen valakit nyominak titulálni.
még nagyon fiatal vagy kérdező, nem értheted.
Én 2x annyi vagyok, de megpróbálom megfogalmazni... egyrészt félünk, hogy hülyének látszódunk, esetleg nem tudjuk jól megfogalmazni a mondanivalónkat. Másodszor, a barátságot féltjük, mert nemegyszer volt 20 év fölötti nőkkel, hogy jött a "nincs időm rád stb" aztán tessék, hirtelen mással lett kapcsolata. Tehát félünk, hogy elvesztünk mindent, tudom, hogy TE kedves kérdező nem igy tennél, de a nők többsége ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!