Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » FIÚK! Mitől féltek?

FIÚK! Mitől féltek?

Figyelt kérdés
A lányok többsége szereti ha a fiú kezdeményez. És itt sokat olvasom hogy milyen nehéz meg minden. Nem kell nagy hű-hó hogy elhívj egy lányt, csak legyél ott! Ti hogyan készültök fel? Nem aért írtam hogy belétek kössek, csak kíváncsi vagyok. Amúgy ha valaki unatkozna, írjon rám 14/l :)

2013. aug. 13. 20:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
igen, lehet, de mindenkinek van barátja! csak beszélgetni meg társalogni kéne, nem? :)
2013. aug. 13. 22:32
 12/24 anonim ***** válasza:
33%

Ti meg miről beszéltek??? Meglátok egy jó csajt, ha közös a szimpátia akkor szemeztek. Ha olyan a szitu, mert közös programon vagytok akkor simán lehet váltani egy-két ártatlan mondatot. Ezekből mind le lehet vágni hogy szabad-e a pálya....

Ti sosem csajoztatok! Vagy olyan bénák vagytok hogy random csajokhoz odamentek, de ezt kétlem. Úgyhogy csak kamuzzátok hogy lekoptatós választ kaptok! Ha megvan a közös hang, onnantól már megvan minden.

De ez az oldal egyre szarabb. Lúzer nyomik gyülekezete.

2013. aug. 13. 23:38
 13/24 A kérdező kommentje:
#12 végre valaki aki mer :) de megértem a többieket is
2013. aug. 13. 23:48
 14/24 anonim ***** válasza:
a visszautasítástól meg sújos esetben attól is hogy azzal is már kellemetlen helyzetbe hozzák a lányt ha a közelébe mennek
2013. aug. 14. 07:35
 15/24 anonim ***** válasza:

na itt vannak a végletek :D

kérdező:azt is vedd figyelembe,h ha 1 csaj nagyon jól néz ki,sokszor már az is elég és körülugrálják a srácok.bár én nem vagyok csúnya,de nem is donhuán és eléggé visszavesz az életkedvből,h mindig próbálkozzak a semmiért.főleg h más IGAZI gondom is van.

12-es:persze,valahol neked is igazad van,mert anno béna haverjaimmal próbálkoztunk lányoknál,ami abból állt h én beszélek ők meg néznek.ez v bejött v nem.de azt se felejtsd el,h mindenkinek van valami fekete foltja és CSAK AZÉRT még nem kell feltétlen valakit nyominak titulálni.

2013. aug. 14. 08:38
 16/24 anonim ***** válasza:
Sokszor próbáltam lányokat elhívni ide-oda, ismerkedni és mindig kiderült hogy azért nem jöttek velem mert egy helyesebb fiúra vártak inkább és persze hogy egy tapló volt a másik srác de inkább velük mentek el... :@ :( 16/f
2013. aug. 14. 09:41
 17/24 anonim ***** válasza:
12 ne felejtsd el hogy teis lúzer nyomiként kezdted!
2013. aug. 14. 09:43
 18/24 A kérdező kommentje:
sajnálom #16 :/... ezek elég értehő válaszok. de a csaj meg azt várja hogy majd a fiú biztos lép először... de akkor úgy látom, kénytelenek a lányok kezdeményezni :) de most komolyan ilyen sok a visszautasítás? és miért az utcán szólitotok le egy lányt? miért nem egy kávézóban, moziban stb.?
2013. aug. 14. 10:46
 19/24 anonim ***** válasza:
16-os vagyok.köszi kérdező,de a sajnálatoddal nem megyek semmire.am azért mert ritka h 1 lány egyedül legyen pl 1 kávézóban,úgy h én is ott vagyok,nem vár senkit (v sokáig kell rá várnia) és nekem sincs dolgom.
2013. aug. 14. 11:23
 20/24 anonim ***** válasza:

még nagyon fiatal vagy kérdező, nem értheted.

Én 2x annyi vagyok, de megpróbálom megfogalmazni... egyrészt félünk, hogy hülyének látszódunk, esetleg nem tudjuk jól megfogalmazni a mondanivalónkat. Másodszor, a barátságot féltjük, mert nemegyszer volt 20 év fölötti nőkkel, hogy jött a "nincs időm rád stb" aztán tessék, hirtelen mással lett kapcsolata. Tehát félünk, hogy elvesztünk mindent, tudom, hogy TE kedves kérdező nem igy tennél, de a nők többsége ilyen...

2013. aug. 14. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!