Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van olyan, hogy azért nem írtok egy lánynak, mert féltek vagy ilyenkor csak egyszerűen nem érdekel?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 18:42
1/5 anonim válasza:
Én azért szoktam ,,késleltetni" a kommunikációt, hogy a csaj annál jobban örüljön, ha keresem. Általában bejön, plusz így kivédem azt is, hogy túlzott nyomulás legyen a dologból.
3/5 anonim válasza:
Nem írok, mert szeretem szóban és természetben elintézni a dolgomat vele. De te csak maradj a névtelenség homájában a neten, mert addig nekünk szabadabb a pálya. Félni csak a krampusztól féltem gyerekként, amikor a fater leküldött a pincébe fáért.
5/5 anonim válasza:
Hat az ertelmesebb reteg azert nem ir, hogy ezzel is huzza az agyadat, vagy pedig tenyleg nem erdekel. Amit most mondok azt jol jegyezd meg bar tudom, hogy le fogod tojni, de hatha. Azt a fiut ertekeld amelyik sokat ir neked es erdekli mit csinalsz nap mint nap, mert annak fontos vagy. Osztonosen pont emiatt nem fogsz hozza vonzodni, de probalj meg felul kerekedni ezen es akkor jo lesz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!