Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi nem tetszik benem a csajokn...

Mi nem tetszik benem a csajoknak? Mindenki csak elzavar

Figyelt kérdés
28 vagyok sportos nagy orom van és poénos is vagyok. miért nem akarnak velem kavarni. alig volt csajom nem értem mi az oka
2013. aug. 8. 23:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Öhm, most magyarul?

/nem lehet, hogy a fogalmazásodból, és helyesírásodból sütő kulturális hiányosságaid is zavarják egy csöppet a csajokat?/

2013. aug. 9. 13:47
 12/12 A kérdező kommentje:
sok ijeneket olvastam hogy normáluis joszivü emberek nemtutak hejesen írni és mindenki betámata öket: te nem gondoljátok hogy helyesirás nézitek és nem az embert akkor ti felszinesek vagytok? amugy nem fogok helyesen írni pont ezért aki ezt látja elöször az sose lát meg engem. amugy meg föiskolás végzetségem van már jpár szakmn nem akadjozot a tudásban ez bocs ha zavaroim felsöbrendü köreid -_-
2013. aug. 9. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!