Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen parfümöt ajánlanátok? Ami tetszik a csajoknak
sziasztok , 21 éves fiú vagyok , szeretném ha mondanátok nekem jó parfümöket leírom milyen vagyok ,
173 magas
80 kiló
barna haj szem
természetem :szótlan , visszahúzodó , ideges , mogorva ,nagyobb társaságokat utálom ,milyen parfümöt ajánlanátok
Nem írtál árkategóriát.
Ha olcsó kell, akkor:
1. Diesel Plus Plus (minden csajnak bejön, de mivel olcsó sok ember használja)
2. Joop! Homme (nagyon intenzív illat, tartós)
Ha nem számít a pénz, akkor sok a választék, én szeretem a különlegesebb illatokat, mivel annak nem látom értelmét, hogy csak azért vegyek drágán egy parfümöt, mert nagy neve van, és 1000 Ft-ért is kapnék hasonló illatot egy euró boltban. Viszont a különlegesebb illatok megosztják az embereket, mert nem "szokványos", és az emberek orra hozzászokott az "olcsó, tucat, friss" illatokhoz, egy esetleges különlegesebb illatot 1-2 ember akár büdösnek is érezhet.
3. Paco Rabanne - 1 Million
[link] (tartós, szinte minden csajnak bejön, sok ember használja)
4. Paco Rabanne - Black XS - ez is nagyon jó illat, szintén sok ember haszálja
Különlegesebb illat, az én első számú kedvencem:
5. Diesel Fuel For Life
http://www.youtube.com/watch?v=WIeorbGhS4U&feature=related
És egy nem annyira különleges illat, kicsit hasonlít talán a PR Black XS-hez, de jobban "egyben van"
6. Diesel Only The Brave Tattoo
Egyedi illat, az én 2. számú kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!