Mi nem tetszik benem a csajoknak? Mindenki csak elzavar
Figyelt kérdés
28 vagyok sportos nagy orom van és poénos is vagyok. miért nem akarnak velem kavarni. alig volt csajom nem értem mi az oka2013. aug. 8. 23:45
1/12 anonim válasza:
nagyok az igények. és vmit rosszul csinalsz!
2/12 anonim válasza:
az miért jò hogy nagy orrod van?
5/12 anonim válasza:
én is így vagyok vele, de megtanultam nem foglalkozni vele.... inkább magamnak élek, a pénzt, időt magamra költöm, és már nem is érdekel, hogy nem vesznek észre :)
24/F
6/12 anonim válasza:
22 éves vagyok, sportos, van egy Nike cipőm a 42-es lábamra. Vajon miért vagyok mégis itt és nem a barátnőmmel?
7/12 anonim válasza:
"Magas osztályú" csajoknál ne próbálkozz.
8/12 anonim válasza:
Próbáld úgy kezdeni, hogy: Szia cica, van gazdád?
9/12 anonim válasza:
Félnek egy ilyen tökéletes pasitól, mint amilyen te vagy.
10/12 A kérdező kommentje:
hát nagy or it nagy ba. csufolnak verekednikelet hogy ne hajam ezt fojton. nök is ugyan ezt hajtják nagy az orrod meg kinevetnek.monták már páran jopasi vagy csak nelene akkora az rrod vagy ne lenél szegény :S nem értem mi kel hogy megfelejek ?
2013. aug. 9. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!