Miért van az, hogy a lányok hiányolják az udvarlást, ha meg megkapják, akkor nem hiszik el?
"Szerintem komolyan keress egy orvost!
Lehet, hogy sok felszínes, szemét ember van (nem csak nő, henm ember), de amiket te mondasz, na azok a hazug sallangok."
Értem. Amit nem tudsz megcáfolni, mert lehetetlen, csak simába rávágod hogy "há' de azok hazugságok", és hülye aki ilyet mond, blablabla. Olyat meg sohase írtam hogy mindenkinek a Justin Bieber kellene, ez speciel csúsztatás, de jelenleg ő a "menő" a nők körében.
Természetesen ha a pasi kőgazdag, az mindig jolly joker...
"nekem ég a pofán az ilyen alja emberek/fiúcskák/miatt."
Mondja ezt egy neten trollkodó fotelhuszár :DDD öngól a javából. Hogy mit hiszel el abból amit írtam, és mit nem, az a te egyéni bajod. Más meg a gravitációt nem hiszi el, oszt mégis leesik a fáról...
Manapság az udvarlás tényleg azt jelenti, hogy furikázod őt a kocsiddal, és megveszel neki mindent amire rámutat...
A 84%-os meg az idióta haverja tényleg ostoba nyomerák trollok, tőlem is kapták a piros kezet a bullshitjeikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!