Miért van az, hogy a lányok hiányolják az udvarlást, ha meg megkapják, akkor nem hiszik el?
Aha :) nyomorék meg szrházi, meg höbölö-böbölö, és én vagyok a troll :DDD Csak vigyázz, ki ne pukkanj mert csupa szar lesz itt minden :D
Szünj már meg légyszíves, rossz nézni a vergődésedet...
szarul udvarolsz!
51%os lelki nyomorék meg jobban tenné ha kussolna, szimplán töketlen a nőkhöz de persze bennük látja a hibát.
Úristen (fünftauzend turisten!), itt a másik troll is :D szépek vagytok így ketten, pofára ment a válogatás?
Fantasztikus a ténymegállapításod, komolyan :D aki nem a te lózungjaidat mantrázza, az hazug, meg nyomorék, és fújmonnyonle, höbölö-böbölö! Nemszámít hogy tőlem függetlenül is rengeteg embernek ugyanazok a tapasztalatai ,semmigond, mindenki hazudok, neked meg a trollpajtásaidnak lehet csak igaza! És igenis, mindenki más szembe megy az autópályán a forgalommal :D Persze a csúsztatás, trollkodás, szerecsenmosdatás az viszont tök korrekt, civilizált dolog...LOLWUT :D
"51%os lelki nyomorék meg jobban tenné ha kussolna, szimplán töketlen a nőkhöz de persze bennük látja a hibát."
Dettó. Ha nem a te ostoba, felhőkakukvár álláspontodat képviselem, akkor kussoljon, fújmonnyonle, mindenről mi tehetünk, ti aztán soha semmiről...!
Trolling iz fun?
A mínuszt mindenesetre megkaptátok mind a ketten.
Ebben a melegben néhány minusz jól fog esni!
Azért vagyunk trollok mert van p ofánk azt mondani h nem minden nő felszínes,pénzrehajtó,a külső alapján ítélő bla,bla.
Gondolom nem jutott eszedbe h rossz helyen keresgélsz? Bár ahogy máshol írták értelmes nő nem állna össze veled.
Itt a külömbség,te írsz szarságot de még csak nem is pontozlak le,te vagy ilyen kicsinyes.
"Azért vagyunk trollok mert van p ofánk azt mondani h nem minden nő felszínes,pénzrehajtó,a külső alapján ítélő bla,bla."
Nem azért. Hanem a szerecsenmosdatás, csúsztatgatás, és alpári megjegyzések miatt. Na meg hogy aki nem adja alád a lovat, az biztos (bocsánat, biSZtos!!!!) hazudik, és szarságot ír, fújmonnyonle...
Na meséljél csak, hol kéne keresgélnem :D diszkóban? :DDD
Nem állna össze velem értelmes nő? Fú de rossz lesz nekem, azta...
(megsúgom,feleannyit nem értek amennyit bajlódni kell veletek, úgyhogy nekem tesztek szívességet)
Szerintem komolyan keress egy orvost!
Lehet, hogy sok felszínes, szemét ember van (nem csak nő, henm ember), de amiket te mondasz, na azok a hazug sallangok. Komolyan, hogy lehet olyat kijelenteni, hogy mindenkinek a KISLÁNY Bieber kellene?! :D Ez mi, ha nem trollkodás? Komolyan szerinted kellene egy intelligens, normális kapcsolatra, szerelemre, majd esetleg később családra vágyó HÖLGYNEK egy elkényeztetett, semmire való herélt, 12 évesnek kinéző kissrác?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!