Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a lányok...

Miért van az, hogy a lányok hiányolják az udvarlást, ha meg megkapják, akkor nem hiszik el?

Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 13:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Te trollkodsz, te utolsó sz.arházi! Kezdenek már idegesíteni a hazug, nyomorék válaszaid.
2013. aug. 8. 14:57
 12/22 anonim ***** válasza:

Aha :) nyomorék meg szrházi, meg höbölö-böbölö, és én vagyok a troll :DDD Csak vigyázz, ki ne pukkanj mert csupa szar lesz itt minden :D

Szünj már meg légyszíves, rossz nézni a vergődésedet...

2013. aug. 8. 15:00
 13/22 anonim ***** válasza:
Igen, az vagy. Te írod a hazugságaidat minden kérdéshez, jó, hogy zavar. Főleg, hogy olyan szinten irreális dolgok, hogy tényleg az a gyanús, hogy te trollkodsz. Szerintem te sem gondolod ezeket komolyan. Ha meg igen, akkor remélem, hogy soha nem lesz senkid. :)
2013. aug. 8. 15:03
 14/22 anonim ***** válasza:

szarul udvarolsz!

51%os lelki nyomorék meg jobban tenné ha kussolna, szimplán töketlen a nőkhöz de persze bennük látja a hibát.

2013. aug. 8. 15:05
 15/22 anonim ***** válasza:

Úristen (fünftauzend turisten!), itt a másik troll is :D szépek vagytok így ketten, pofára ment a válogatás?

Fantasztikus a ténymegállapításod, komolyan :D aki nem a te lózungjaidat mantrázza, az hazug, meg nyomorék, és fújmonnyonle, höbölö-böbölö! Nemszámít hogy tőlem függetlenül is rengeteg embernek ugyanazok a tapasztalatai ,semmigond, mindenki hazudok, neked meg a trollpajtásaidnak lehet csak igaza! És igenis, mindenki más szembe megy az autópályán a forgalommal :D Persze a csúsztatás, trollkodás, szerecsenmosdatás az viszont tök korrekt, civilizált dolog...LOLWUT :D

"51%os lelki nyomorék meg jobban tenné ha kussolna, szimplán töketlen a nőkhöz de persze bennük látja a hibát."

Dettó. Ha nem a te ostoba, felhőkakukvár álláspontodat képviselem, akkor kussoljon, fújmonnyonle, mindenről mi tehetünk, ti aztán soha semmiről...!

Trolling iz fun?

A mínuszt mindenesetre megkaptátok mind a ketten.

2013. aug. 8. 15:13
 16/22 anonim ***** válasza:

Ebben a melegben néhány minusz jól fog esni!

Azért vagyunk trollok mert van p ofánk azt mondani h nem minden nő felszínes,pénzrehajtó,a külső alapján ítélő bla,bla.

Gondolom nem jutott eszedbe h rossz helyen keresgélsz? Bár ahogy máshol írták értelmes nő nem állna össze veled.

Itt a külömbség,te írsz szarságot de még csak nem is pontozlak le,te vagy ilyen kicsinyes.

2013. aug. 8. 15:28
 17/22 anonim ***** válasza:

"Azért vagyunk trollok mert van p ofánk azt mondani h nem minden nő felszínes,pénzrehajtó,a külső alapján ítélő bla,bla."

Nem azért. Hanem a szerecsenmosdatás, csúsztatgatás, és alpári megjegyzések miatt. Na meg hogy aki nem adja alád a lovat, az biztos (bocsánat, biSZtos!!!!) hazudik, és szarságot ír, fújmonnyonle...

Na meséljél csak, hol kéne keresgélnem :D diszkóban? :DDD

Nem állna össze velem értelmes nő? Fú de rossz lesz nekem, azta...

(megsúgom,feleannyit nem értek amennyit bajlódni kell veletek, úgyhogy nekem tesztek szívességet)

2013. aug. 8. 15:37
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem komolyan keress egy orvost!

Lehet, hogy sok felszínes, szemét ember van (nem csak nő, henm ember), de amiket te mondasz, na azok a hazug sallangok. Komolyan, hogy lehet olyat kijelenteni, hogy mindenkinek a KISLÁNY Bieber kellene?! :D Ez mi, ha nem trollkodás? Komolyan szerinted kellene egy intelligens, normális kapcsolatra, szerelemre, majd esetleg később családra vágyó HÖLGYNEK egy elkényeztetett, semmire való herélt, 12 évesnek kinéző kissrác?

2013. aug. 8. 15:37
 19/22 anonim ***** válasza:
látom a tegnapi ironizált fél mondatom nem esett le,faszi vagyok és nekem ég a pofán az ilyen alja emberek/fiúcskák/miatt. Azt nem érdemled meg h tököd legyen,kérdez meg akárkit a troll nem ezt jelenti.
2013. aug. 8. 15:42
 20/22 anonim ***** válasza:
szerintem az a gond hogy hiába igénylik az udvarlást ha annyira ritka lett hogy nem tudják hogy kell reagálni rá
2013. aug. 9. 04:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!