Miért van az, hogy a lányok hiányolják az udvarlást, ha meg megkapják, akkor nem hiszik el?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 13:21
1/22 anonim válasza:
ha nem udvarolnak, akkor mi meg nem tesszük majd szét a lábunkat nekik... :D valamit valamiért...
2/22 anonim válasza:
Mit nem hisznek el? Ennek szerintem fuss neki még egyszer.
3/22 anonim válasza:
de komolyra fordítva a szót. valahogy meg kell hódítani egy nőt. ha egy férfi udvarol, az azért hihetetlen, mert nagyon ritka a mai világban.
4/22 anonim válasza:
azok teszik szét, akik olyanok, nem ismersz, szóval ne általánosíts.
5/22 anonim válasza:
Te is általánosítottál :D
Te nem teszed szét.Más meg igen.
6/22 anonim válasza:
én csak poénosan leírtam valamit, nem kell komolyan venni. de aki abból indul ki, hányan tették szét neki... az önmagát jellemzi.
7/22 anonim válasza:
én egy másik 66 %-os vagyok!!!!!!
8/22 anonim válasza:
A lányoknál az "udvarlás" alatt azt kell érteni hogy furikázod őt a kocsiddal, és megveszel bármit amire rámutat...
Nemcsoda hogy aki a régimódi módszerrel udvarol, azt nem veszik semmibe se...
9/22 anonim válasza:
" "udvarlás" alatt azt kell érteni hogy furikázod őt a kocsiddal, és megveszel bármit amire rámutat..."
Egy fiú sem udvarolt nekem így, mégis volt már néhány barátom. Csak én érzem az ellentmondást megint a f.os kis szövegedben? :)
10/22 anonim válasza:
14:46, látom ma sincs jobb dolgod, mint trollkodni :)
Nihil novi sub sole...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!