Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfinak mindig az olyan nők kellenek, akik hűvösen viselkednek velük, vagy amikor mégis megkapják a nőt, mindent megtesznek érte, akik ezt rendszeresen ki is használják, amellett, hogy még el is nyomják a pasit?
Általánosítás.
Ezen férfiak személyiségprofilja:
-érzelmi labilitás
-anyakomplexus
-határozatlanság
-éretlenség
-személyiségzavar
-gyermekkori atrocitás
Sajnos találkozhatunk ilyen "sérült" emberekkel, de ez a magyar társadalom kisebb százalékát képezik.
Ha te csak ilyen emberekkel találkozol, akkor nagyon rossz körökben mozogsz.
Petranova
Az nem biztos, mivel a nőknél gyakrabban előforul a férfitől való függés, de az okok hasonlóak a másik nem esetén is. Nincs mese a nők érzelmileg labilisabbak, de sokkal gazdagabbak is.
Petranova
Nekem az a véleményem,kedves kérdező,hogy a magyar társadalom pedig sajnos elég pesszimista ahhoz,hogy az emberek egymás közötti viszonya - legyen az baráti,kollegális,vagy éppenséggel szerelmi viszony - kicsit se legyen kiegyensúlyozottabb.Gyenge a kohézió,az összetartás és az összetartozás-érzés az emberek között úgy alapból (nézz meg más,sokkal sanyarúbb sorsú országokat,még ilyen szinten se élnek mint mi,mégis összetartanak,nincs ez a közönyösség,egymás ellen acsarkodás,ami szintén jellemző ránk)és ehhez nem kell "rossz körben" mozogni.A lényeg,hogy mindenki belemenekül a szerelmi,szeretői,baráti ,meg mindenféle kapcsolatába,ott vezet le minden feszültséget,mikor az már nem működik olyan jól,akkor meg az ott szerzett sebeket,feszültségeket viszi ki a külvilágba,mert hiszen valahol,valakin mindig csattannia kell az ostronak...
De kérdésedre visszatérve:amiről Te írtál,az a "vadászösztön" miatt van,ami olyan szinten tör elő a férfiban,hogy az "űzött vad" egészen addig érdekes,értékes a számára,amíg "le nem teríti".A kérdés az,meddig tudja palástolni egy nő előtt,hogy inkább új "vadászterep" után nézne.Mellesleg irigylem azokat,akik még hisznek a tündérmesékben!Nekem is volt gyerekszobám,de már kinőttem...
Nem értem, mostmár a nőkről van szó?
Kérlek ne általánosíts, én is nő vagyok, és eddigi életem során még nem használt ki férfi, persze nincs ki zárva, hogy ez még nem fog megtörténni velem. Minden a választáson múlik, hogy a legmegfelelőbb embert találjuk meg.
Petranova
Csak egy kérdés, te hány férfinek tártad ki magad, majd aztán kihasznált?
Petranova
Nekem csak az általánosításokból van elegem, és azon a véleményen vagyok, akit ki lehet használni, azt ki is fogják!
A kérdésemre pedig nem válaszoltál, tehát ennyit ki a felszínes...
Petranova
Áhh, kérdező már a segítséget sem tudod fogadni...
Azt meg nem értem mié húzod le Petranovát, hiszen tök jó válaszokat ad, minden témában otthon van. Csomó kérdésemre tök jó választ adott. Ezé lenne ő felszínes???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!