Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb férfinak mindig az olyan nők kellenek, akik hűvösen viselkednek velük, vagy amikor mégis megkapják a nőt, mindent megtesznek érte, akik ezt rendszeresen ki is használják, amellett, hogy még el is nyomják a pasit?

Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 21:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
"akit ki lehet használni, azt ki is fogják!"<--Ez nagyon igaz!!!
2008. nov. 15. 22:25
 12/14 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel innentől kezdve senki véleménye,mindenki tartsa meg magának.Ha tehetném törölném a kérdést is,de mivel nem lehet,így itt marad.Engem nem érdekel,ki mennyi pontot gyűjt,kinek javítok,vagy rontok a %-án,ha egyszer hasznavehetetlen a válasz,akkor nem lehet,mit tenni.

Végezetül:ez az "akit ki lehet használni.."-dolog,erről aza véleményem,hogy az egoista,magukat szerető emberek vannak ezen a vélemnényem,és lovat adnak alájuk a szintén alantas gondolkodású emberek.

2008. nov. 15. 22:54
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
Hiszik mindezt azok, akik nem tudnak szembenézni az igazsággal.
2008. nov. 15. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Elég szomorú,hogy ezzel az "igazsággal" kell szembenézni,hogy ki kit tud lehúzni,kihasználni,aztán eldobni.De én hiszem és vallom,hogy 1x a "hóhér" is akasztásra kerül.Értsen ez alatt mindenki azt,amit akar..Nem kell feltétlenül azonosulni a mai tedenciával,csak mert a pénz vette át a szerepet mindenhol,mindenben.

Végezetül:kivételek persze vannak,akik a mai világban is megbecsülik a nőket a valódi értékeikért,de a nagyátlag fizikai módon értelmezi a boldogságot.A kérdésedre pedig az a válaszom,hogy a "soha nem szagolt rózsa mindig illatosabb",és a férfiak meghülyülnek az illúzióért,hogy az valaha az övék lesz.Nekem is van jónéhány férfi ismerősöm,akik sokkal szerelmesebbek voltak azokba a nőkbe,akiket később se kaptak meg,vagy csak nagy "harcok árán",mint azokba,akikkel később összekötötték az életüket.Elismerem,hogy vannak kivételek,de azok erősítik a szabályt...Plusz ritkák,mint a fehér holló.

2008. nov. 16. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!