Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meleg férfi létemre annyira...

Meleg férfi létemre annyira hiányzik egy Társa az életemből, hogy lánnyal szeretnék ismerkedni. Normális vagyok?

Figyelt kérdés
Hiába szeretnék Társat találni, nincsen olyan meleg fiú, aki másnapra nem tűnne el, párkapcsolatot szeretne. Ezért gondolkozom, hogy mégis talán lánnyal kellene megpróbálnom? Fogalmam sincsen, hogy menne-e? De ez szerintem sem normális, vagy igen???

2013. aug. 8. 11:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Utolsó,ha hallgattál volna bölcs maradtál volna:D
2014. jún. 24. 16:08
 22/26 Ciana ***** válasza:
Egyetértek. És mi az, hogy nem neki szól? .__. Gondolkodj el egy picit mit és hova írsz.
2014. jún. 25. 20:45
 23/26 anonim ***** válasza:
Bonyolult az internet világa:D
2014. jún. 25. 20:59
 24/26 Ciana ***** válasza:
Nagyon úgy látszik bonyolult, hogy ha annak a személynek a kérdéséhez ír, aki méghozzá a megszólalásának a célpontjában is áll tulajdonságai tekintetében, akkor neki is szól az üzenet :D
2014. jún. 25. 21:01
 25/26 anonim válasza:
az hogy nm kell dicsekedni azzal ha Valaki más, az nm neki szólt így értettem!
2014. jún. 26. 04:31
 26/26 anonim ***** válasza:
Te se dicsekedj itt,hogy milyen okosságot írtál:D
2014. jún. 26. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!