Meleg férfi létemre annyira hiányzik egy Társa az életemből, hogy lánnyal szeretnék ismerkedni. Normális vagyok?
Szerintem a homoszexualitás sem normális, de az hogy egy csajjal legyél miközben nem is kívánod, nem is vagy szerelmes belé az már eléggé gyíkság.
Szerintem sok homárnak van állandó partnere. Keresgélj tovább!
ma 12:56
A nyanyák ezért vesznek tacskót.
Szerintem nincs veled baj, csak kiderült, hogy nem meleg vagy, hanem biszexuális.
Ennyi. Vonzódsz mindkét nemhez, s mivel, gondolom én, eddig fiúkkal voltál, aztán hogy csak nem tudom, de azért tegyük fel, és csalódást okoztak neked, így elő jött a természetes hajlamod, a vonzalmad a nők iránt.
Attól még lehetsz férfival is és kívánhatsz férfit is ha vonzódsz egy nő társaságára, ami megint kihangsulyoznám a normális.
Nem hiszem, hogy megértettétek. Pont az a probléma, hogy akármennyire talál szexpartnert, az nem hosszútávú, nem ad biztonságot számára a hétköznapokban. Én, leszbikus lányként, nagyon sokszor vagyok hasonlóképpen, hogy a közeledő szimpatikus fiúktól néha kissé meggyengül a védelmem, bár tudom, hogy én rohadtul nem azért járnék velük, hogy legyen valami :D
Szóval attól függetlenül lehet kapcsolat, hogy nincs szex. Olyan, mintha együtt élnének, csak nem rendes párkapcsolatban. :D
Ahogy előbb mondták, az ember társas lény. Ez van ~
Sztem lehetséges is, csak a egyikőtöknek se legyen kellemetlen. Meg talán ez se egy annyira hosszútávú megoldás, mert attól függetlenül bármelyikőtök beleszerethet valaki másba. Vagy lesz egy nyitott kapcsolat ... ? XD
Hű de buták egyes hozzászólók:D
Nem bírták felfogni a lényeget:DDD
Nem biszexuális,hanem meleg,és úgy gondolja(tévesen),hogy lánnyal jobb lesz egy érzelmekre alapuló,semmi testiség közösség.
De a lányok sem jobbak,hidd el.Nekik is kell a szex,amit te nem tudsz megadni.
Szerintem inkább keress akkor egy lakótársat.Szimplán unatkozol egyedül.
Társ,meg hasonló baromságok.Ezeket jobb lenne,ha rájönnél,hogy nem létezik.Egy ideig talán.De az ember,egyedülálló lény!!!!!!
Sosem lehetsz benne biztos,hogy vkinek mikor lesz elege belőled,mert az emberek érzelmei változnak.
Ma már nem egy elnyomásban,kényszerben élnek az emberek,nyugodtan elválnak,ha kell.
Fogd fel,a világ ilyen!!Örülj neki,ha egyedül talpon tudsz maradni.Ha pedig találsz időszakokra embereket,akik veled vannak,akkor becsüld meg.De minden változik,az emberek is.
Nehogy azt gondold,hogy akik életük végéig együtt vannak,azoknál minden rendben van.Sok magatehetetlen,lépni nem tudó,változtatni nem merő ember,de ha neked ilyen jó,olyat biztosan találsz...
ha meleg vagy akkor férfi társat keress!
ha női társra vágysz akkor szerintem sem vagy meleg, max bi...
mindentől függetlenül szerintem egy pár=férfi+nő
persze lehet maradi vagyok? de nekem ez a normális!
a melegeket nem vetem meg ha már ilyen, hát ilyen, de ne legyen büszke rá! /ez nem Neked szólt/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!