Mennyire érdemes neten ismerkedni? (18/Lány)
Nem a „csúnyaságom” miatt nem találok élőben párt, a férfiak megnéznek maguknak, csak odajönni már nem jönnek. Persze a félénk viselkedésem sem bátorítja őket, hogy egyfolytában csak lesütöm a szemem és már egy mosolytól elpirulok. Eléggé nehezen oldódom emberek között, könnyen zavarba jövök, kevés barátom van, de ők igaziak és régóta ismerjük egymást, éppen ezért nem vagyok jó az ismerkedésben.
Szeretnék találni egy intelligens, kedves férfit, akivel lehet beszélgetni és közös programokat szervezni, kellően nyitott, ugyanakkor józan is. Sokan mondják, hogy az internetes társkeresés jó módszer, megint sokan szánalmasnak tartják a környezetemben azokat, akik ehhez folyamodnak. Szétnéztem pár társkeresőn, de eléggé lelombozó, amit láttam, ezért sem regisztráltam még sehova.
18 éves lány vagyok, nem volt még semmilyen kapcsolatom, de már szeretnék, persze csakis komolyat. Szóval szerintetek megérné az interneten ismerkednem, van esély rá, hogy találok egy intelligens férfit, akivel később komolyra fordulhatnak a dolgok?
Van, akinek sok rossz tapasztalata van?
5, akkor nem az én környékemen laksz. :)
Én szoktam chatelni, nekem volt értelme. Vannak jó emberek. Meg sok semmitérő. Te tudod....
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!