Mennyire érdemes neten ismerkedni? (18/Lány)
Nem a „csúnyaságom” miatt nem találok élőben párt, a férfiak megnéznek maguknak, csak odajönni már nem jönnek. Persze a félénk viselkedésem sem bátorítja őket, hogy egyfolytában csak lesütöm a szemem és már egy mosolytól elpirulok. Eléggé nehezen oldódom emberek között, könnyen zavarba jövök, kevés barátom van, de ők igaziak és régóta ismerjük egymást, éppen ezért nem vagyok jó az ismerkedésben.
Szeretnék találni egy intelligens, kedves férfit, akivel lehet beszélgetni és közös programokat szervezni, kellően nyitott, ugyanakkor józan is. Sokan mondják, hogy az internetes társkeresés jó módszer, megint sokan szánalmasnak tartják a környezetemben azokat, akik ehhez folyamodnak. Szétnéztem pár társkeresőn, de eléggé lelombozó, amit láttam, ezért sem regisztráltam még sehova.
18 éves lány vagyok, nem volt még semmilyen kapcsolatom, de már szeretnék, persze csakis komolyat. Szóval szerintetek megérné az interneten ismerkednem, van esély rá, hogy találok egy intelligens férfit, akivel később komolyra fordulhatnak a dolgok?
Lehet neten ismerkedni, csak arra fel kell készülni, hogy átvágnak, hazudnak magukkal kapcsolatban, sőt néha a fénykép is kamu amit feltesznek magukról. Sőt, mostanában megfigyeltem, hogy netre általában előnyös oldalról, szögből készült fotókat raknak fel, amiből még nem tudod belőni, hogy mennyire dekoratív az illető, Így élőben érhet hatalmas meglepetés.
Egyébként ha 18 éves vagy, akkor nem készülsz te is egyetemre/főiskolára? Ott nagyon jól lehet ismerkedni, elkerülhetetlen hogy találkozz fiúkkal. :)
25/F
vá sztem nagyon ari lehetsz :D
Én pl szeretek neten ismerkedni. Valóságba is megszoktam találni a közös hangot csak ritkábban, meg aki kissé kocka annak otthonosabb a környezet XD
Nem kell félni. Ha a férfiak megbámulnak, akkor garantáltan lesz pár fiú, akikkel közelibb viszonyt fogsz kialakítani a tanulmányaid során és onnan menni fog majd tovább. Hidd el, felsőoktatásban elkerülhetetlen a társas élet. Főleg ha elmész gólyatáborba, vagy hasonló helyekre.
Én is ilyen vagyok, mégis összeszedett valahogy annak idején a barátnőm, egy buli alkalmával (bulis sem vagyok, csak jókor voltam jó helyen).
Nagyon résen kell lenni, tapasztalatom: kevés az olyan ember akivel nagyon jól ellehet beszélgetni, de azt te tudod h megéri-e "átverekedni" magad a sok idiótán. (sztem megéri bár néha azt mondom h nem:D)
21/f
Ha eléggé körültekintő vagy akkor érdemes. Csak okosan kell szűrni az embereket. Kis szerencsével itt is tudsz ismerkedni még úgy is, hogy egy felhasználónéven kívül az égadta világon semmi más információ nem áll rendelkezésre a másikról.
23/f
Ha tapasztalatot kérsz, nekem volt már félig meddig pozitív. Egyszer ráírtam egy lányra chat.hu-n és mivel automatán valami hülye üzenetet dobott vissza az oldal, azt hittem, hogy nem is látja amit írok. Kiléptem és egyszer csak rámírt, elküldött a francba nagyon csúnyán; aztán bocsánatot kértem és órákat beszélgettünk folyamatosan. Képei alapján nagyon bejött, aranyos, művelt és kedves volt.
Viszont ő nem akart mást, úgyhogy többet nem is beszéltünk. Tehát, ki lehet fogni, csak nehéz. Főleg lányoknak, akikre kanos kandúrok leselkednek minden bokorból.
#15 és #12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!