Lányok, ismerkedni? 19/F (Magamról lent! )
Egy 19 éves srác vagyok és egy Debrecen melletti városban Hajdúböszörményben élek. Magamról így külsőleg annyit tudok elmondani hogy kb.180cm magas,sötétbarna hajú,zöldes szemű srác vagyok. Nagyon szeretem a természetet és az állatokat imádok túrázni és már nagyon sok helyen megfordultam, sőt voltak olyan helyek is ahova nagyon kevés valaki juthatott el mert elég kalandos az odavezető út amit én nagyon szeretek! :) :P Van viszont egy valami amit mindennél jobban szeretek és ez a valami pedig nem más mint a zene,mondhatni úgy is hogy a zene az életem,imádok énekelni leginkább pop,poprock stílusban és van egy zenekarom is amit nemrégen alapítottam csak az érettségi miatt még nem nagyon volt időnk együtt játszani így még nem nagyon kovácsolódott össze a banda de most a nyári szünetben próbálunk minden szabadidőt a közös munkára fordítani! :)Akik ismernek azok elmondásaik alapján, egy nagyon rendes, szókimondó,egyenes,és figyelmes srácnak mondanak,viszont mivel mindenkinek vannak negatív tulajdonságai így nekem is
vannak szerintem az egyik ilyen az az hogy nagyon sokat tudok beszélni bármiről,és hihetetlenül szókimondó vagyok, valamint néha nagyon makacs! :) De nyilván van még számtalan jó és rossz tulajdonságom ahogyan mindenki másnak csak most hirtelen ennyi jutott eszembe! :) Egy Debrecen melletti városban Hajdúböszörményben élek, van egy öcsém ő 16 éves. Magamról így külsőleg annyit tudok elmondani hogy kb.180cm magas,sötétbarna hajú,zöldes szemű srác vagyok. Nagyon szeretem a természetet és az állatokat imádok túrázni és már nagyon sok helyen megfordultam, sőt voltak olyan helyek is ahova nagyon kevés valaki juthatott el mert elég kalandos az odavezető út amit én nagyon szeretek! :) :P Van viszont egy valami amit mindennél jobban szeretek és ez a valami pedig nem más mint a zene,mondhatni úgy is hogy a zene az életem,imádok énekelni leginkább pop,poprock stílusban és van egy zenekarom is amit nemrégen alapítottam csak az érettségi miatt még nem nagyon volt időnk együtt játszani így még nem nagyon kovácsolódott össze a banda de most a nyári szünetben próbálunk minden szabadidőt a közös munkára fordítani! :)Akik ismernek azok elmondásaik alapján, egy nagyon rendes, szókimondó,egyenes,és figyelmes srácnak mondanak,viszont mivel mindenkinek vannak negatív tulajdonságai így nekem is
vannak szerintem az egyik ilyen az az hogy nagyon sokat tudok beszélni bármiről,és hihetetlenül szókimondó vagyok, valamint néha nagyon makacs! :) De nyilván van még számtalan jó és rossz tulajdonságom ahogyan mindenki másnak csak most hirtelen ennyi jutott eszembe! :)Egy Debrecen melletti városban Hajdúböszörményben élek, van egy öcsém ő 16 éves. Magamról így külsőleg annyit tudok elmondani hogy kb.180cm magas,sötétbarna hajú,zöldes szemű srác vagyok. Nagyon szeretem a természetet és az állatokat imádok túrázni és már nagyon sok helyen megfordultam, sőt voltak olyan helyek is ahova nagyon kevés valaki juthatott el mert elég kalandos az odavezető út amit én nagyon szeretek! :) :P Van viszont egy valami amit mindennél jobban szeretek és ez a valami pedig nem más mint a zene,mondhatni úgy is hogy a zene az életem,imádok énekelni leginkább pop,poprock stílusban és van egy zenekarom is amit nemrégen alapítottam csak az érettségi miatt még nem nagyon volt időnk együtt játszani így még nem nagyon kovácsolódott össze a banda de most a nyári szünetben próbálunk minden szabadidőt a közös munkára fordítani! :)Akik ismernek azok elmondásaik alapján, egy nagyon rendes, szókimondó,egyenes,és figyelmes srácnak mondanak,viszont mivel mindenkinek vannak negatív tulajdonságai így nekem is
vannak szerintem az egyik ilyen az az hogy nagyon sokat tudok beszélni bármiről,és hihetetlenül szókimondó vagyok, valamint néha nagyon makacs! :) De nyilván van még számtalan jó és rossz tulajdonságom ahogyan mindenki másnak csak most hirtelen ennyi jutott eszembe! :) Egy Debrecen melletti városban Hajdúböszörményben élek, van egy öcsém ő 16 éves. Magamról így külsőleg annyit tudok elmondani hogy kb.180cm magas,sötétbarna hajú,zöldes szemű srác vagyok. Nagyon szeretem a természetet és az állatokat imádok túrázni és már nagyon sok helyen megfordultam, sőt voltak olyan helyek is ahova nagyon kevés valaki juthatott el mert elég kalandos az odavezető út amit én nagyon szeretek! :) :P Van viszont egy valami amit mindennél jobban szeretek és ez a valami pedig nem más mint a zene,mondhatni úgy is hogy a zene az életem,imádok énekelni leginkább pop,poprock stílusban és van egy zenekarom is amit nemrégen alapítottam csak az érettségi miatt még nem nagyon volt időnk együtt játszani így még nem nagyon kovácsolódott össze a banda de most a nyári szünetben próbálunk minden szabadidőt a közös munkára fordítani! :)Akik ismernek azok elmondásaik alapján, egy nagyon rendes, szókimondó,egyenes,és figyelmes srácnak mondanak,viszont mivel mindenkinek vannak negatív tulajdonságai így nekem is
vannak szerintem az egyik ilyen az az hogy nagyon sokat tudok beszélni bármiről,és hihetetlenül szókimondó vagyok, valamint néha nagyon makacs! :) De nyilván van még számtalan jó és rossz tulajdonságom ahogyan mindenki másnak csak most hirtelen ennyi jutott eszembe! :) Remélem ezzel a rövidnek kicsit sem mondható bemutatkozással felkeltettem az érdeklődéseteket annyira hogy ezek után szívesen megismerkednétek velem jobban! :) Bármi érdekel még velem kapcsolatban amit nem írtam le azt nyugodtan kérdezd meg,minden kérdésre válaszolok! :)
Ne ismerkedj interneten mert besz.pod. :(
Tapasztalat, sorry bro. <3
Mért látom úgy, hogy sokszor írtad le ugyanazt? >> (pedig esküszöm megpróbáltam végigolvasni, csak 1-2 sort hagytam ki, mert ugyanannak látom)
Amúgy nem rossz, érdekes lehetsz, de sajnos elég messze lakom onnan. :/ 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!