Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nincs önbizalmam. Bővebben...

Nincs önbizalmam. Bővebben lent. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Még nem volt semmilyen kapcsolatom. Ezen a téren nincs önbizalmam. Itthon nem akarok erről beszélni mert nem vennének komolyan. Félek a visszautasítástól. Próbálkoztam de egyszerűen nem mertem megkérdezni, hogy lehetene ez több mint barátság. A pszichológus tudna ebben segíteni? 17/F

2013. aug. 6. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne legyél punci!
2013. aug. 6. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán tudna, de azt tudnod kell hogy a szakember is csak akkor tud segíteni ha te kész vagy a változása, ő az okokat tudja felderíteni de lépni helyetted senki nem fog.
2013. aug. 6. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel!

Ha úgy érzed csajozz ha nem akkor ne.

Ha visszautasítanak ne vedd komolyan fiatal vagy még az ilyen bárkivel előfordul.

2013. aug. 6. 10:51
 4/4 anonim válasza:
hát TEREMTSÉL! rohadt nehéz, de 17 vagy, sok mindent hagyhatsz ki ez miatt. Én speciel 12 évesen jöttem össze egy lánnyal, de annyira korai volt, hogy 5 hónapon át csak a kezét mertem megfogni. 4 évig voltam vele, mostmár nincsenek ilyen problémáim, és tudod hány éves vagyok? 16. Ne mást próbálj találni, aki megoldja problémáidat, minden az agyadban dől el. Csak a kezdet nehéz! Tedd meg amit kell.
2013. aug. 7. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!