Túl kicsi a farkam, nincs önbizalmam, semmit nem tehetek?
Ne csüggedjél el ezért.Nem rég beszélgettem egy lánnyal,aki elmondta ,a barátjának is ekkora van .
Különösebb gondot nem is okoz nekik ez sex területén sem .
Azt gondolod a csajok a nagyért vannak oda.ezt csak a buta fiúk gondolják.ezzel kérkednek ,a sex tudományuk ,kulturájuk meg a 0 szinten van .
Egyáltalán nem vészes. Nekem volt egy barátom, akinek csak alig valamivel nagyobb volt (kb 15-16cm), és az túl nagy volt nekem. Fájt. Plusz élvezetet nem a hosszúság okoz, hanem inkább a vastagság, és az, hogy hogy bánsz azzal, amid van (és most beleértve például az ujjaidat és a nyelvedet is).
Ne hidd el ezt a baromságot, hogy minél hosszabb, annál jobb! Így legalább teljesen beteheted és biztosan nem fog a lánynak fájni. :)
"Beteheti nem fog fájni"
Ja, mert meg sem érzi... :D
Én is rácsesztem amúgy a 14 semmivel nem jobb, mint a 12. Viszont mivel mindenhol vastag vagyok így itt is... Hát legalább ennyi jópontom van :D A sok rossz mellé...
Ja és akkor mi van ha a nyelved is rövidke? Mint nekem... Az ajkamig alig ér ki, alapból meg ki sem tudtam dugni, fel kellett vágni, hogy egyáltalán működjön...
Az ujjaim meg senki nem élvezné, mert élesek a körmeik (nem hosszúak, hanem élesek direkt úgy vágom, hogy fel tudjam tépni a papírokat meg le tudjam kaparni a matricákat stb.
Te a kérdező vagy? #5 vagyok. Nincsenek rossz pontjaid a farkaddal kapcsolatban, csak egy hatalmas, méretes komplexusod van, ennyi.
A vastag farok jó. A hosszú farok: semmi extra. Közkeletű tévhit a férfiak körében, hogy a hosszú farok a férfiasság titka, de nem így van. Tudom, hogy miről beszélek, mert nő vagyok. Tehát amiatt ne legyen gondod, hogy 12cm vagy (tényleg nem fog senki leállni méregetni) ha a vastagságod megvan.
A nyelv, ha ilyen, azzal nem sokat tudsz kezdeni (bár ha akármijét eléred vele, az már jó)
A körmöd esetében pedig majd választanod kell, hogy az a fontosabb, hogy a lánynak jó legyen, vagy hogy letépd a matricákat. :)
Megint #5 vagyok, és csak annyit akartam mondani, hogy egy férfi mutatóujjának az első két perce is nagy élvezeteket tud okozni egy nőnek. Ha van ekkora a farkad, akkor már nincs semmi baj.
Egyébként a nőnek a hüvelybemenete környékén van a legtöbb olyan érzékeny ideg, belül már nem nagyon. A legnagyobb élvezetet okozó pont (a G-pont) pedig kb 4cm-es magasságban van.
Szerintem nem kell emiatt aggódnod.
Volt páromnak 17cm volt és bizony olykor-olykor fájt ráülni sem tudtam.
Viszont a mostani páromnak 14cm és vastag. Sokkal jobb szerintem..sokkal jobban élvezem vele a szexet.
Szóval nyugi! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!