Mit csináljak? Tetszik nekem egy srác, talán én is neki, de mégsem történik semmi.
Figyelt kérdés
Lány létemre én kezdeményezzek nála? Ez olyan ciki, de megőrülök hogy itt van ez a jó pasi aki nagyon-nagyon bejön, állítólag én is tetszem neki, de mégsem alakul semmi sem.2013. aug. 3. 17:06
1/5 anonim válasza:
Ha nagyon bejön Neked akkor kezdeményezz Te.! De ha bejössz Neki akkor Ő fog kezdeményezni!
2/5 anonim válasza:
el ne menjen!!!
írj, vagy beszélj vele azt majd lesz valami és lány létedre kezdeményezni egyáltalán nem ciki :D
3/5 anonim válasza:
basszus az ilyen kérdések mindig azt remélem, hogy rólam van szó xD gondolom nem a dunántúlon laksz :D
4/5 anonim válasza:
Kezdeményezz nyugodtan. A mai világban már egyáltalán nem ciki kezdeményezni ha lány vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!