Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak? Tetszik nekem...

Mit csináljak? Tetszik nekem egy srác, talán én is neki, de mégsem történik semmi.

Figyelt kérdés
Lány létemre én kezdeményezzek nála? Ez olyan ciki, de megőrülök hogy itt van ez a jó pasi aki nagyon-nagyon bejön, állítólag én is tetszem neki, de mégsem alakul semmi sem.
2013. aug. 3. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon bejön Neked akkor kezdeményezz Te.! De ha bejössz Neki akkor Ő fog kezdeményezni!
2013. aug. 3. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:

el ne menjen!!!

írj, vagy beszélj vele azt majd lesz valami és lány létedre kezdeményezni egyáltalán nem ciki :D

2013. aug. 3. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
basszus az ilyen kérdések mindig azt remélem, hogy rólam van szó xD gondolom nem a dunántúlon laksz :D
2013. aug. 3. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz nyugodtan. A mai világban már egyáltalán nem ciki kezdeményezni ha lány vagy. :)
2013. aug. 3. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindeki dunántúli? :D
2013. aug. 3. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!