16 éves srác vagyok, a péniszem körül csak néhány szörszál van, és kb. 8 cm mereven, ondó se jön belőle csak előváladék. Mi történik? Ez baj?
Figyelt kérdés
a barátaim nagy része már nem szűz.és állandóan a szex a témájuk..nemtudom h mit csináljak.2009. febr. 11. 14:04
2/7 anonim válasza:
Kissé alulfejlett lehetsz.Nem a méretre gondolok de ebben a korban már megkellet volna hogy jelenjenek a férfiasság jelei :borotválkozás,ondó, enyhébb szőrösödés a mellkason meg hasonlok.Amúgy amit az osztály társaid mondanak annak fele sem igaz de ha mégis sexelnek 90 % hogy egyiknek sem volt egy normális hosszabb komolyabb kapcsolata.Szerintem kevés benned a tesztoszteron ahogy elképzellek vékony alacsony baba arcú gyerek lehetsz.Én elmennék egy orvoshoz de lehet hogy 20-22 éves korodra meg teljesen rendbe jössz.
4/7 anonim válasza:
velemenyem szerint meg fejlodesben vagy,nem mindenki erik egyforman testileg.
Nyugodj meg!
kisse kesobb ero tipus lehetsz,de meglehet,hogy egy even belul te is felzarkozol a tobbiekhez. Volt meg millio egy ilyen pelda.
6/7 anonim válasza:
menj el az iskolaorvoshoz, dokihoz a problémáddal
"a barátaim nagy része már nem szűz.és állandóan a szex a témájuk"
eheh - a haverjaid csak vetítenek. akinek állandóan ez a témája, meg azzal kérked hány csajjal volt, bizony jó eséllyel még eggyel se
7/7 anonim válasza:
Csak annyit hazudj, amennyit ők hazudnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!