Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta férjes nő vagyok, és van egy srác, akit már 4 éve ismerek. Olyan szép szemekkel néz rám. Keveset már beszéltünk is, de nagyon zavarba jövök. Már nagyon sokat szemeztünk, és nem történik semmi. Nagyon ritkán látom sajna. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Férjemet még sosem csaltam meg, de most nem tudom mi van velem!2008. márc. 24. 07:23
1/7 anonim válasza:
Kezd kihűlni és unalmassá válni a kapcsolatotok valószínűleg. Van még pezsgés,izgi közös programok?
Ha szereted még akkor tessék felpezsdíteni az életeteket. Egy wellness hétvége csak kettesben?
Nem figyel rád eléggé, valószínüleg ezért esik jól a máshonnani flört! Mentsd a menthetőt,de ha végképp elsüllyedt, hagyd el a hajót!
2/7 anonim válasza:
És te úgy gondolod ha valaki szép bociszemekkel nézeget meg vigyorog rád az már elég ok arra hogy összefeküdjél mindenfélékkel férjezett asszony létedre?! Inkább foglalkoznál a házasságoddal, meg hogy tartalmasabbá tegyed a közös hétköznapokat...
3/7 anonim válasza:
Sztem örülj annak h férjes vagy és dobd fel egy kicsit a kapcsolatotokat. Vissza lehet hozni azt a kis pluszt;)
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértettél, én nem feküdtem össze senkivel. Sőt , lassan 20 éve hűséges vagyok. A férjem az első férfi az életemben.
2008. márc. 25. 06:23
5/7 anonim válasza:
Szerintem lehet boldog szeretettel teli életet élni úgy is ha ritkán bizonyos igényeket máshol elégít ki az ember, csak arra kell figyelni, hogy ilyenkor tartsuk kordában az érzelmeket, mert így idősebben követi el mindenki azt a hibát, hogy egy kíváncsiság indította fellángolás miatt felrúgja eddigi életét azután pár hónapra rá kivétel nélkül rájön arra, hogy nem tud így élni és menne vissza...
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg ott vérzik a dolog,hogy nem volt más az életedben a férjeden kivül.Kezdesz rájönni,hogy még nem éltél...
7/7 anonim válasza:
Szerintem már eltűnt a régi bizsergés a férjed és közted.Ha még 20 év után is szereted,néha napján egy kis női praktikákkal újbol és újbol magadba bolondíthatod.Meglátod,észre sem fogod venni a másik szépszeműt.K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!