Szerintetek ha megszólítok egy "bőröndös" lányt aki épp tart hazafelé a vasútállomásról, megengedi h elvigyem?
Mindig amikor megyek kocsival a városba látok sok bőröndhuzigálós lányt akik pont akkor érnek haza a másik városban levő sulijukból és épp szenvednek hazafelé gyalog az állomásról. Szerintetek megérné leparkolni 1x az állomáshoz és leszólítani párat hátha lenne amelyik engedné h hazafuvarozzam?
Legjobb mondjuk az lenne ha találnék olyat aki pestről ugyan abba a vidéki városba jár haza mint én mert akkor végig utazhatnánk együtt, akár többen is :S
Figyelj és bőröndös fiúkkal mi lesz?Őket nem fuvarozod haza?:D
De miért ilyen fura ismerkedést akarsz választani? Nem tudsz ismerkedni?A taxi sofőr pénzt kér te milyen jutatatásra vágysz?
Oké nem ismerlek nem tudom milyen ember vagy de szerintem nincs olyan nő bármilyen szívélyes is vagy aki beszállna egy idegen ember kocsijába.
Miért pont bőröndös lányok? Milyen szöveggel állnál elé?
Szia látom gyalog vagy és nehezen haladsz,nem mondod te is abba városba laksz elvihetlek? Szerintem maradj a normál ismerkedési módoknál.Hagyd ezt félreérhető és rémisztő dolgot spórolj a benzinnel.Lehetsz te egy perverz szexre kiéhezett alak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!