Szerintetek ha megszólítok egy "bőröndös" lányt aki épp tart hazafelé a vasútállomásról, megengedi h elvigyem?
Figyelt kérdés
Mindig amikor megyek kocsival a városba látok sok bőröndhuzigálós lányt akik pont akkor érnek haza a másik városban levő sulijukból és épp szenvednek hazafelé gyalog az állomásról. Szerintetek megérné leparkolni 1x az állomáshoz és leszólítani párat hátha lenne amelyik engedné h hazafuvarozzam?
Legjobb mondjuk az lenne ha találnék olyat aki pestről ugyan abba a vidéki városba jár haza mint én mert akkor végig utazhatnánk együtt, akár többen is :S
2013. aug. 2. 23:30
22/33 anonim válasza:
Nagyban függ attól, hogy milyen fejed van. A módszered Alekoszra emlékeztet. Ha ilyen eszközökhöz kell folyamodnod, hogy nőhöz juss, akkor nyilván nem a legelőnyösebb a fejed a lányok számára. Leszólításnál pedig csak és kizárólag az leső benyomás a döntés alapja. Szóval az esélyeid a nullához közelítenek.
23/33 A kérdező kommentje:
Rosszul hiszitek, pont h nagyon békés kinézetem van :D Sőt a legtöbb lány szerint nagyon aranyos és oda is szoktak jönni maguktól ismerkedni ha szemezünk egymással már egy ideje, persze csak ha ittunk előtte mert am ált egyikőnk se mer lépni :D
2013. szept. 28. 11:37
24/33 anonim válasza:
Aranyos? Ez a legrosszabb jelző, amit egy nőtől kaphatsz. Ez azt jelenti, hogy jó veled fecsegni, de a szex kizárt.
25/33 A kérdező kommentje:
Ki mondta h szexelni akarok velük? :P
Egyébként meg a nők máshogy értik az aranyosat, nem rossz értelemben használják, simán mondják a pasijukra is :) Nekem is több barátnőm is mondta már rám. És annyira öreg se vagyok még h ne lehetne rám mondani :D
2013. szept. 28. 15:05
26/33 anonim válasza:
Szerinted, egy idegen ember honnan a pi.csából tudja, hogy te nem fogod bántani???? Be nem szállnék a kocsidba az fix, pedig kb 3szor volt már ilyesmi próbálkozás, amikor tartottam valahova táskákkal, és el akartak vinni. Előbb lopnám el a kocsiját, minthogy beszálljak egy idegen mellé, de csak hajrá :D
27/33 anonim válasza:
próba szerencse a legrosszabb, hogy visszautasítanak, beszállni,azért én se szállnék be egy idegen kocsiba, de az attól függ, ahogyan a helyzet hozza, mondjuk 2 órát kéne még gyalogolnia, és nincs se busz, se más aki elvigye, persze, hogy igen, de akkor nem árt az óvatosság ;)
28/33 199303 válasza:
én egyetlen idegen ember kocsijába ülökbe és az a taxi:-D csak úgy hogy valaki leszólít biztos nem. 20/L
29/33 anonim válasza:
Bellöled jó sorozat gyilkos lenne..
30/33 anonim válasza:
Nem olvastam el a hozzászólásokat, de erre már kitalálták a telekocsi rendszert, hirdetik magukat a sofőrök, hogy ez irányban mennének és betársulna-e hozzájuk valaki utitársnak. Az az igazság én sokszor utaztam velük, tök ismeretlennel és beszálltam a benzinpénzbe, még sokszor külföldre is. Tehát kérdező regisztrálj be egy ilyen oldalra, és akkor teli lesz a kocsid és elkérheted a benzinpénzt is. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!