Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi történhet, ha ismeretlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhet, ha ismeretlenül megszólítok egy LÁNYT?!

Figyelt kérdés

Az a helyzet,h még sosem tettem ilyet,most őszintén lányok,reagáltok rgy ilyen helyzetre?

Tényleg úgy,ahogy itt sokan panaszolják?

Am debreceni vagyok,úgy jobb lenne,ha debreceniek is válaszolnának,mert azt hallottam,h a debreceni csajok a legbunkóbbak az országban..

2013. ápr. 1. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Akkor elhozod az Apokalipszist!

Mi lenne? Max nem-et mond.

2013. ápr. 1. 20:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Jó,de sok esély van,h csúnyán megaláz?
2013. ápr. 1. 20:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem lesz.Mi a fas.zért félnek ennyire a mai fiatalok?Nekem sosem volt ilyen gondom.
2013. ápr. 1. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy csúnyán megalázna. lekoptatna, ki illedelmesen, ki bunkón
 5/11 anonim ***** válasza:
próbáld meg
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát én nem vagyok a föld leghelyesebb sráca, de akihez odamentem még sosem mondott nemet.
2013. ápr. 1. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Ja nyilván elkezd ordítani hogy "HÉÉ FIGYELEM MINDENKI, ENNEK A SRÁCNAK KICSI A FARKA!" :D

Mégis mire számítasz? :D Max elküld a francba hogy hagyd békén, nem fog brutálisan megalázni :D

2013. ápr. 1. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
engem már többször leszólítottak a pasik az utcán és ha rendesnek tűnik akkor szívesen ismerkedem vele de ha úgy jön oda, hogy rögtön azzal kezdi, hogy le akar velem feküdni akkor nyilván melegebb éghajlatra küldöm :D
2013. ápr. 1. 20:31
 9/11 A kérdező kommentje:

Hát nekem már az is megalázás,ha "elküld a francba"..

Mert az más,ha azt mondja,"nagyon kedves vagy,de sajnos nem vagy az esetem"

ezt nem venném annyira zokon.

2013. ápr. 1. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Debrecenben voltam egyetemista, voltak debreceni évfolyamtársnőim is, és elég jól elvoltunk, szóval nem hinném, hogy ott bunkóbbak a lányok, mint máshol. Bunkókba bárhol belefuthatsz, emiatt nem szabad eleve feladnod. Mondjuk ne csak úgy vaktában menj oda, előbb próbálj pl. szemezni a lányokkal.
2013. ápr. 1. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!