Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hül*ének néznél, ha csak így "ismeretlenül" megkérnélek erre?
Figyelt kérdés
Ha már néha találkoztunk közös ismerősök révén, de alig beszéltünk pár szót. És most hivatalosak vagyunk egy házibuliba,én pedig rád írok facen,hogy: "nem lenne kedved velem együtt menni a buliba? Esetleg el is jöhetsz értem." ??
18/L, a srác is 18 :)
2012. júl. 17. 21:00
1/13 anonim válasza:
az esetleg el is jöhetsz értem az tolakodó, de szerintem megpróbálhatod azzal, hogy nincs-e kedve veled menni.
3/13 A kérdező kommentje:
Ja az is lényeges infó,hogy van barátom,és ő is ismeri. Nem gondolná,hogy akarok tőle valamit,ugye?
2012. júl. 17. 21:05
4/13 A kérdező kommentje:
Azt,hogy esetleg el is jöhetsz értem, csak képletesen írtam,de persze nem így hoznám szóba,csak finoman utalgatnék rá,hisz ő egy köpésnyire lakik a házibulitól,én meg pár utcával arrébb,így csak kb 5-10 percet kéne sétálnia értem,viszont ha nem jön el felém,akkor szinte nem is megyünk együtt,mert tőle 1 perc és ott vaguynk.
2012. júl. 17. 21:07
6/13 anonim válasza:
DE! Szerintem a barátod azt gondolná, hogy akarsz. Fordított helyzetben te mit szólnál hozzá, ha barátod kérne meg egy lányt, hogy menjen el vele a buliba?
7/13 anonim válasza:
100 % hogy azt gondolná akarsz tőle valamit.
8/13 anonim válasza:
Nem néznélek hülyének csak kicsit furcsállnám.
Ha van barátod akkor nem gondolnám h akarsz valamit. egyébként meg igen.
Ja és a buliba elmennék mert szeretem a házibulikat :D
9/13 anonim válasza:
Rossz ürügy, ha ennyire közel laktok a bulihoz. Ott kellene inkább szóba elegyedni vele. De a barátod mit gondol erről?
10/13 anonim válasza:
"Esetleg el is jöhetsz értem."
Esetleg fizess a taxiért ha nem akarsz tőle semmit, PAAARAAASZT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!