Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hül*ének néznél, ha csak így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hül*ének néznél, ha csak így "ismeretlenül" megkérnélek erre?

Figyelt kérdés

Ha már néha találkoztunk közös ismerősök révén, de alig beszéltünk pár szót. És most hivatalosak vagyunk egy házibuliba,én pedig rád írok facen,hogy: "nem lenne kedved velem együtt menni a buliba? Esetleg el is jöhetsz értem." ??

18/L, a srác is 18 :)

2012. júl. 17. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért nem pároddal mész el a buliba?
2012. júl. 17. 22:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Gondolom csak el akarod vitetni magad, koptasd csak a magassarkúdat ;)
2012. júl. 18. 02:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam,hogy gyalog jönne el felém,5-10percet gyalogolna,és akkor nem kéne egyedül mennem a sötét utcákon.:D Odafelé még megoldható,mert akkor mehetek világosban is,de hazafelé kétséges,hogy egyedül meg merem tenni azt az utat. A barátomat nem hívták meg.
2012. júl. 18. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!