Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyének néznél, ha nem vagyunk jóban, mégis meghívlak a kis létszámú bulimba?
Rendezek egy házibulit, de kevés barátom van, így csak kisebb buli lesz, és szeretnék meghívni olyan ismerősöket is, akiket annyira nem is ismerek, vagy akikkel semleges a viszonyunk. De nem akarom, hogy ezért hülyének nézzenek. :D Te hülyének néznél? Pl van olyan, akivel alig váltottam pár szót,pedig gyakran találkozunk. A barátom tesóját is meg szeretném hívni, de vele is alig beszélgettem,pedig sokszor lenne alkalom rá. Talán jobban megismerhetném őket a bulimon. Gáz lenne, ha meghívnám őket egy kb 10 fős buliba? Vagy inkább bográcsozásos-iszogatós-beszélgetős-zenés összejövetelről lenne szó.:D
18/L
Én ezért biztosan nem néznélek hülyének, sőt, kifejezetten örülnék is neki.
Szerintem nyugodtan hívd meg őket a buliba.
Engem meghívhatsz. :D
Egyébként igen, furcsán néznek majd rád. De mond meg, hogy mivel nem ismered őket, ezért szeretnéd ezt összehozni.
A lényeges kérdés persze, hogy mindig legyen mit csinálni, nehogy bedögöljön a buli, mert nem ismerik egymást.
Nézd a kérdésedbe ott a válasz
"Talán jobban megismerhetném őket a bulimon"
Ezt valakik feltudják fogni és így is veszik le és elmennek mert legalább annyira szimpatikusnak találnak ,h esélyt adnak a további lehetőségre.De lesznek olyanok akik furán néznének rád változó...De szerintem töbnyire eljönnének .Hívd el őket veszíteni valód nincs
Ha csak töltelék ember kell akkor szívesen mennék :D
Egy bográcsozásra szerintem csak közeli barátokat és rokonokat (a barátod tesóját is beleértem) hívj el. Egy házibulira viszont nyugodtan hívj meg bárkit. Nem hinném, hogy hülyének nézne. Biztosan jól fog esni neki, hogy gondoltál rá is. 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!