Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívhatnám fel a figyelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívhatnám fel a figyelmét magamra úgy, hogy ne tűnjek nagyon hülyének és gyanúsnak?

Figyelt kérdés
Van 1 srác, akit szoktam látni a buszon, eddig kb 3x szállt fel ott, ahol én, és azt is tudom, h hol száll le, sőt egyszer visszafelé is ugyanazzal ment mint én és akkor még azt is diszkréten kifigyeltem, hogy melyik megállóba megy ezután... de ennyi. szeretném tudni, hogy hívják, hol lakik, hol dolgozik, stb anélkül, hogy tudná, hogy "nyomozok" utána, sőt még jobb lenne vmilyen úton módon "véletlenül" vmilyen spontán helyzetben összeismerkedni vele, épp csak hogy kiderüljön, hogy jófej is amellett, h jól néz ki, vagy esetleg 1 bunkó..Csak nem tudom, hogy generálhatnék ilyen helyzetet az utcán az alatt az 5-10 perc alatt, vagy a tömött buszon 5-6 megállónyi menet közben. Gondolkodtam már azon is, pl hogy eljátszom, h rosszul leszek vagy ilyesmi xD és akkor talán összekapar az aszfaltról...Más nem nagyon jut eszembe, de ez elég fszság úgyhogy várnám a tippeket :D
2012. febr. 23. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit kell taktikázni?

-Szia sokat láttalak a buszon nagyon tetszel van kedved elmenni valahova?

Alig hiszem,hogy sikítva elrohanna és kővel dobálna.

2012. febr. 23. 16:23
 2/8 A kérdező kommentje:
De ezt én így nem merem....
2012. febr. 23. 16:27
 3/8 DonKartács ***** válasza:
Akkor hagyd vagy lépj mert a vonat nem vár !!!!!!!!!
2012. febr. 23. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor csináld félelemmel!
2012. febr. 23. 16:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Akik nagyon tetszenek, pont azokra nem merek nyíltan nyomulni...
 6/8 A kérdező kommentje:
oké XD
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én mondjuk nem vagyok normális, de nekem nagyon bejönne az is, ha feltartanál egy papírt, amire ez van írva: "szólíts le létszíves" :D. Ezzel megmutatná a csaj, h még nálam is zizibb:D
2012. febr. 23. 16:32
 8/8 A kérdező kommentje:
ez eddig a legjobb :D
2012. febr. 23. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!