Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívhatnám fel a figyelmét magamra?
ugrálj előtte fél lábon, közben énekeld a kambodzsi himnuszt, a jobb kezeddel majonézt kensz a falra, a bal kezeddel egy kölyökkutyát masszirozol, vegyél bohócsapkát, és dominaszerkót
ha ezt nem veszi észre akkor semmit
Fingj egyet úgy, hogy hallja!:D
Amúgy meg ne legyél butus, menj oda hozzá, és beszélgess vele. Mittudomén azzal a szöveggel, hogy a sim kártyát kellene kivenni a telefonodból és neked nem megy, segítene-e, azzal a flegmasággal előadva, mintha csak tök véletlenül mennél oda hozzá, mert ő volt az utcán a legközelebb. Segíteni fog, amíg szenved a cuccal, már elkezdhettek beszélgetni.
Tudom tök hülye ötlet, de arra próbálok rávilágítani, hogy akármilyen bolondsággal leszólíthatod, nem harap.
Nem! ez hülyeség! mindenki erre gondol de nem így van. Örűl majd ha felveszed
:)
hát nem tudom akkor lehet felveszem
tudom ciki de eléggé be vok tojva :P mert azért mégis a fiúnak kéne kezdeményezni de igen ha várok nem fog észre venni tom :P sajna
nekem gáz hogy felvesz valaki tök ismeretlen.. Volt már rá példa.. Ha én nem veszem észre de ő akar valamit hát jöjjön oda.
Menj oda hozzá, mond hogy már sokszor láttad és úgy tudod hogy végzős és jól ismeri a tanárokat, nem ismeri-e véletlen ezt meg ezt a tanárt, merthogy mittudomén doga lesz éshogy szivat-e, vagy hogy van valami baja vagy befenyített hogy feleltet és hogy komoly-e...
Mond azt pl hogy "húú, nagy végzős. tudod már mit akarsz kezdeni az életeddel? hisz nektek már mindjárt érettségi van"
A többit rád bízom, de szerintem ez egy jó kezdeményezés, nem derül ki semmi lényeg, de megteremti az alapot a beszélgetéshez.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!