Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívhatnám fel a figyelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívhatnám fel a figyelmét magamra?

Figyelt kérdés
sziasztok 16 éves lány vagyok nagyon bejön egy végzős csávó de azt sem tudja hogy a világon vagyok talán látásból ismer de semmi más. Nem tudom hogyan hívhatnám a figyelmét magamra. Ötletek? előre is köszi mindenkinek.
2010. márc. 15. 21:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%

ugrálj előtte fél lábon, közben énekeld a kambodzsi himnuszt, a jobb kezeddel majonézt kensz a falra, a bal kezeddel egy kölyökkutyát masszirozol, vegyél bohócsapkát, és dominaszerkót

ha ezt nem veszi észre akkor semmit

2010. márc. 15. 21:42
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Próbálj meg szimatolni végzős haverjaidnál, hogy hova szokott menni, vagy épp lesz-e valami olyan program, ahova elmehetnél. Ott megismerkednétek, aztán kiderül, hogy bejössz e neki. Sok sikert! :)
2010. márc. 15. 21:43
 3/17 anonim ***** válasza:
Gáncsold ki, dobáld babbal vagy tojással, csapd rá a karjára az ajtót, rúgd tökön:D ha ezt nem veszi bóknak, akk semmit
2010. márc. 15. 21:44
 4/17 anonim ***** válasza:

Fingj egyet úgy, hogy hallja!:D

Amúgy meg ne legyél butus, menj oda hozzá, és beszélgess vele. Mittudomén azzal a szöveggel, hogy a sim kártyát kellene kivenni a telefonodból és neked nem megy, segítene-e, azzal a flegmasággal előadva, mintha csak tök véletlenül mennél oda hozzá, mert ő volt az utcán a legközelebb. Segíteni fog, amíg szenved a cuccal, már elkezdhettek beszélgetni.

Tudom tök hülye ötlet, de arra próbálok rávilágítani, hogy akármilyen bolondsággal leszólíthatod, nem harap.

2010. márc. 15. 21:45
 5/17 A kérdező kommentje:
csak a suliban szoktam látni gondoltam hogy felveszem msn-re de az már milyen-- helo egy suliba járunk és gondoltam felveszlek majd jól kiröhög és elmondja mindenkinek én meg éghetek :P
2010. márc. 15. 21:53
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem! ez hülyeség! mindenki erre gondol de nem így van. Örűl majd ha felveszed

:)

2010. márc. 15. 21:57
 7/17 A kérdező kommentje:

hát nem tudom akkor lehet felveszem

tudom ciki de eléggé be vok tojva :P mert azért mégis a fiúnak kéne kezdeményezni de igen ha várok nem fog észre venni tom :P sajna

2010. márc. 15. 22:02
 8/17 A kérdező kommentje:
de ha felveszem akkor majd néz nagyokat hogy tök ismeretlen vok neki nem lesz gáz?
2010. márc. 16. 16:01
 9/17 anonim ***** válasza:

nekem gáz hogy felvesz valaki tök ismeretlen.. Volt már rá példa.. Ha én nem veszem észre de ő akar valamit hát jöjjön oda.

Menj oda hozzá, mond hogy már sokszor láttad és úgy tudod hogy végzős és jól ismeri a tanárokat, nem ismeri-e véletlen ezt meg ezt a tanárt, merthogy mittudomén doga lesz éshogy szivat-e, vagy hogy van valami baja vagy befenyített hogy feleltet és hogy komoly-e...

Mond azt pl hogy "húú, nagy végzős. tudod már mit akarsz kezdeni az életeddel? hisz nektek már mindjárt érettségi van"

A többit rád bízom, de szerintem ez egy jó kezdeményezés, nem derül ki semmi lényeg, de megteremti az alapot a beszélgetéshez.

16/f

2010. márc. 17. 17:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Sztem a sréc tuti nemfog kezdeményezni:) szemezz vele x'D és utána menj oda hozzá dumálj vele vamit és amikor már majdnem elköszöntök kérd el töle az MSNjét v a mobilszámát és ottmár könnyebb lesz:) am lehet h nagyonnagy hülyeséget mondok mermég ehhezén kicsit kicsi wook :P 14/f '^^.
2010. márc. 17. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!