Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívhatnám fel a figyelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívhatnám fel a figyelmét magamra?

Figyelt kérdés
sziasztok 16 éves lány vagyok nagyon bejön egy végzős csávó de azt sem tudja hogy a világon vagyok talán látásból ismer de semmi más. Nem tudom hogyan hívhatnám a figyelmét magamra. Ötletek? előre is köszi mindenkinek.
2010. márc. 15. 21:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

hát oda mennék én de mindig a hawerjaival van egyedül soha nem látom szóval halott ügy, mert az adatlapján nincs fent az msn-címe :( oda mennni se tok ugy hogy ezt bebuktam sajan.

azért köszi a válaszokat

2010. márc. 17. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:
18:57 wook.. most nemazér:D Odamész amikor ottvan a hawerjaival megmondod neki h jöjjön el 1 percre segitsen neked mjuk kiszedni a telódbol a simkártyát mer beragadt v nemtommix'D és nefélj:D 100% h mennifog mindenki menne ha1 jócsaj hivná :D bárholis van énis mennék x'D a hawerjai majd nagyot néznek:) meg megkérdezik h mivolt x'D szal elöször ne feltünöen nyomulj.. és mondmegneki h néha lehetne egyedülis:D de azta legvégénx'D
2010. márc. 18. 19:00
 13/17 A kérdező kommentje:
hát ez a sim-kártyás dolgog elég gáz meg nem is hiszem hogy oda mernék menni hozzá nem vok aza "jó csaj" sem úgyhogy ez nem fog összejönni még felvettem volna msn-re de nincs fent az adatlapján úgy hogy ez van.:P
2010. márc. 18. 20:37
 14/17 anonim ***** válasza:
18:57 wook. Jajj istenem máár x'D akkor.. hawerjával beszélj:D amikor 1edülvan kérdezgess a srácrol sokat akivel járni akarsz és ha a hawerja nem hülye akkor elmondja annaka srácnak aki neked teccik x'D (jo most nemtom máshogy mondani) és ha akar töled vamit akk sztem odafog menni hozzád .. ha nem akk,, háát mondj le rola.. :/ ennéltöbbet nemtok segííteni... v max szemezz a sráccal és 1x csak odamegy hozzád xD (én szemezés után odaszoktam menni a csajokhoz:D)
2010. márc. 19. 21:39
 15/17 A kérdező kommentje:
jó hát kösz mindent majd lesz vhogy :D
2010. márc. 20. 19:50
 16/17 anonim válasza:
Ha látod a folyosón, hogy megy valamerre, gyorsan fogj pár kilónyi füzetet, könyvet, ilyesmit a kezedbe, és meglepetésszerűen ütközz neki, ugyanebben a pillanatban pedig szórd el a cuccaidat. Ez mindig be szokott jönni, és elég nagy valószínűséggel bekerülsz valamelyik hollywoodi filmbe is. Vagy ez fordítva szokott lenni?
2010. márc. 22. 13:08
 17/17 A kérdező kommentje:
xD nem tom köszi neked is:D
2010. márc. 22. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!