Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen apró trükökkel hívhatnám fel magamra a figyelmét?
Figyelt kérdés
13 vagyok, ő 15.Csinos vagyok(nem ego, hanem visszajelzés),és gyakran szemezünk is, valamint néha vannak ,,véletlen" egymáshoz érések is,ám én szereték vele komolyabbat is.mit tehetnék. V.mi apró praktika vagy bevált módszer? Nem szeretném elieszteni sem.
Segítsetek lécci'
2009. dec. 23. 13:33
1/6 anonim válasza:
mosolyogj, szemezz, parfüm, beszélgetés, segíts neki, bólogass sokat, amikor beszél és ismétlem: mosolyogj!
3/6 anonim válasza:
mért tán korhoz van kötve a parfüm ? ne légy nevetséges
4/6 anonim válasza:
a parfüm télleg jó és nincs korhoz kötve.. szerintem a fiuk nagyon szeretik az édes illatokat pl eper vanillia nálam bevált :P
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Egyébként a parfüm szerintem sem korhoz van kötve, csak tudni kell, hogy mi illik a személyiséghhez, és mi az, ami nem :)
És milyen dumával szólithatnám le, amivel nem ilyesztem el?
2009. dec. 23. 16:16
6/6 anonim válasza:
áá, csak légy természetes. ne legyél annyira rámenős, ha érdeklődik irántad, akkor te csak bíztasd, de ne te udvarolj. azt neki kell. vegyen komolyan téged, ne egy könnyű prédát lásson benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!