Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ha megszólítok...

Szerintetek ha megszólítok egy "bőröndös" lányt aki épp tart hazafelé a vasútállomásról, megengedi h elvigyem?

Figyelt kérdés

Mindig amikor megyek kocsival a városba látok sok bőröndhuzigálós lányt akik pont akkor érnek haza a másik városban levő sulijukból és épp szenvednek hazafelé gyalog az állomásról. Szerintetek megérné leparkolni 1x az állomáshoz és leszólítani párat hátha lenne amelyik engedné h hazafuvarozzam?

Legjobb mondjuk az lenne ha találnék olyat aki pestről ugyan abba a vidéki városba jár haza mint én mert akkor végig utazhatnánk együtt, akár többen is :S

2013. aug. 2. 23:30
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

de idővel megbíznának bennem nem?

Mert bulin is szoktam ismerkedni és elég hamar megadják az elérhetőségeiket, sőt másnap már úgy szoktunk menni talizni h kocsival viszem őket és simán beszállnak :)

2013. aug. 3. 18:12
 12/33 anonim ***** válasza:
Az utánfutós csajok akkor nincsenek szolgálatban. Nehéz ezt felfogni?
2013. aug. 5. 00:54
 13/33 anonim ***** válasza:

biztos van, aki megengedné

(bár a többség tényleg nem, én se ülnék be egy idegen autójába, inkább szenvedek)

de ha el is fogadja a segítséged, viszonzást ne várj

megköszöni majd és kész

2013. aug. 5. 01:56
 14/33 A kérdező kommentje:
Nem várnék én semmit, csak dumálgatnánk, szeretek csak úgy új emberekkel, aztán még bármi lehet :)
2013. aug. 5. 09:04
 15/33 anonim ***** válasza:
Hát buliban persze, h engedékenyebbek az emberek, elvégre oda szórakozni jár az ember, és ebből következik, h ismerkedik is... na de, h egy idegen kocsijába beszállni..a mai világban joggal lehet ettől tartani...
2013. aug. 19. 23:48
 16/33 anonim ***** válasza:

hát én egyszer összekevertem a kocsit és véletlen beszálltam egy idegenhez, teljesen jó szándékú volt, és elvitt egy darabig, de nekem olyan horror jelenetek játszottak le a fejemben...h nem érte meg, h spóroltam egy órát...soha többet! legközelebb jobban figyelek erre...

lehet vele próbálkozni, de nem hiszem h sokan csapnának az ajánlatra :S

2013. aug. 20. 00:15
 17/33 anonim ***** válasza:
Én sose szállnék be idegen autóba!
2013. aug. 30. 23:32
 18/33 anonim ***** válasza:
Fb-n vannak ilyen útitárs szervezős dolgok, szerintem ott próbálkozz :)
2013. aug. 30. 23:40
 19/33 anonim ***** válasza:
A taxisok majd jól megvernek.
2013. aug. 30. 23:57
 20/33 anonim ***** válasza:
Indul a szezon, ehétvégén telnek a kolik :)
2013. aug. 31. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!