Szerintetek ha megszólítok egy "bőröndös" lányt aki épp tart hazafelé a vasútállomásról, megengedi h elvigyem?
Mindig amikor megyek kocsival a városba látok sok bőröndhuzigálós lányt akik pont akkor érnek haza a másik városban levő sulijukból és épp szenvednek hazafelé gyalog az állomásról. Szerintetek megérné leparkolni 1x az állomáshoz és leszólítani párat hátha lenne amelyik engedné h hazafuvarozzam?
Legjobb mondjuk az lenne ha találnék olyat aki pestről ugyan abba a vidéki városba jár haza mint én mert akkor végig utazhatnánk együtt, akár többen is :S
de idővel megbíznának bennem nem?
Mert bulin is szoktam ismerkedni és elég hamar megadják az elérhetőségeiket, sőt másnap már úgy szoktunk menni talizni h kocsival viszem őket és simán beszállnak :)
biztos van, aki megengedné
(bár a többség tényleg nem, én se ülnék be egy idegen autójába, inkább szenvedek)
de ha el is fogadja a segítséged, viszonzást ne várj
megköszöni majd és kész
hát én egyszer összekevertem a kocsit és véletlen beszálltam egy idegenhez, teljesen jó szándékú volt, és elvitt egy darabig, de nekem olyan horror jelenetek játszottak le a fejemben...h nem érte meg, h spóroltam egy órát...soha többet! legközelebb jobban figyelek erre...
lehet vele próbálkozni, de nem hiszem h sokan csapnának az ajánlatra :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!