Akik nem egész nap a net előtt ülnek, nem mindig a telefonjukat nyomkodják akiknek egy lány nem kihasználásra kell hanem azért mert értéke van! Én már egy ilyen fiúval se találkozok sajnos, ők hova tűntek? Miért nem találok egy olyan fiút sem? Már elvagyok keseredve.16/
Hát eléggé hogymondjam van önbizalmad ha azt hiszed mindenki másban van a hiba csak benned nem
Például rögtön megtudnám említeni hogy szokások szerint szelektálod az embereket és nem a személyiségük alapján.
Emellett az utolsó válaszodban látszik hogy nem vagy az ész magaslatán ha csak úgy leköcsögözöl valakit mert kritikával állnak eléd, illetve akkor már a kérdés sem lenne feltéve.
2013. aug. 8. 11:09
32/37 A kérdező kommentje:
Figyelj,nem azt mondtam hogy bennem nincs hiba mert bennem is van hiba de manapság csak elkorcsult fiúkat látni normálisat hát keveset...
Engem meg légyszives ne kritizálj mert azt se tudod ki vagyok és milyen eredményeket értem el és mennyire vagyok az "ész magaslatán".... igen egy köcsög mert ha nem tud értelmes válasszal szolgálni kommentet se kéne írnia erről ennyit...
2013. aug. 8. 11:16
33/37 anonim válasza:
Nem értél el te semmit. Csak az összes kérdésednél egy flegma, hisztis kis tini pina vagy.
2013. aug. 8. 12:07
34/37 anonim válasza:
A bunkó kimaradt, elnézést.
2013. aug. 8. 12:08
35/37 anonim válasza:
Flegma, hisztis és bunkó? Az, aki mondja! Úgyhogy #33-as, jobb lesz, ha befogod és inkább tükörbe nézel, mielőtt mást kezdesz el ocsmárolni!!!
2013. aug. 8. 16:31
36/37 anonim válasza:
Hiába köcsögözted le igaza van... Már réges rég egy normális fiúval lennél ha keresnéd őket... Ők mert azért nem keresnek mert van eszük..:) (Egy normális fiú)
2013. aug. 8. 16:36
37/37 anonim válasza:
Kit "ocsmároltam"? Aki ilyen szinten nem tud írni, annak a véleménye sem lehet túl mérvadó kedves 35-ös, mert nem tudja értelmezni a leírt dolgokat. De ha olvasnád a kommentjeit, illetve a többi kérdését, akkor talán tudnád miről beszélek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!