Klaus7 kérdése:
Hova tűntek a normális fiúk?
Figyelt kérdés
Akik nem egész nap a net előtt ülnek, nem mindig a telefonjukat nyomkodják akiknek egy lány nem kihasználásra kell hanem azért mert értéke van! Én már egy ilyen fiúval se találkozok sajnos, ők hova tűntek? Miért nem találok egy olyan fiút sem? Már elvagyok keseredve.16/2013. aug. 1. 19:45
1/37 anonim válasza:
Szerinted erre itt kapsz választ?
2/37 anonim válasza:
Kinyírták őket az okostelefonok. De te lány vagy Klaus7 név alatt??? :)
3/37 anonim válasza:
ilyen fiút, ilyen korban nem igen fogsz még találni :)
4/37 anonim válasza:
pld itt vagyok :) én :)
irj privit
5/37 anonim válasza:
Én ilyen fiú vagyok,de mégse nagyon értékelnek mert nem vagyok jóképű.
17/F
7/37 anonim válasza:
6-os vagyok, egy kis kiegészítés:
Tudod a baj ott van, hogy minden nő azt gondolja magáról, hogy sokat ér, de az esetek 90%-ában ez alatt max a pinát érthetjük. Tisztelet annak a 10%-nak.
8/37 anonim válasza:
Én is sokat lógok neten és mobilon, de ha lenne barátnőm, őrá ezek mellett is bármikor tudnék időt szakítani! Én komoly pasi vagyok ilyen téren, nekem egy lány sem arra kell, hogy kihasználjam, vagy hasonlók, hisz a szerelem talán a legszebb dolog a világon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!