Hova tűntek a normális fiúk?
És ezt kérdezed a neten?
Megsúgok valamit, még soha ne találkoztam volna olyan lánnyal aki ne gondolta volna magát nagyon érettnek és normálisnak és ne akartak volna jó pasit maguknak...
#10: arra nem gondoltál, hogy a kérdezőt lehet, hogy Klaudiánák hívják? :)
bár, lehet hogy én tévedek. :/
Értéke? Kivagy te orosz szervkereskedő?
Komolyra fordítva senki nem talál hibátlan embert még te sem vagy az
Én szeretem az intelligens lányokat nem lógok egész nap elektronikai cuccokon és talán azért nem találsz "álompasit" mert nyavajogsz amit sokan nem tudnak elviselni köztük én sem
Én ilyen vagyok (nem ego, hanem ezt hallom vissza). igaz elég sokat ülök gép előtt, de amire akarom, arra van időm. így a barátnőmre is.
egyébként meg rossz helyen keresgélsz.. neten nem fogsz találni.. főleg olyat nem, aki szabad is.
egyébként meg nehéz rátalálni az ilyenekre, mert nem nagyon járkálnak sehova sem bulizni.. és ne aggódj nem haltak ki, csak nagyon kevesen vannak. de mint tudjuk a remény hal meg utoljára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!