Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hova tűntek a normális fiúk?

Klaus7 kérdése:

Hova tűntek a normális fiúk?

Figyelt kérdés
Akik nem egész nap a net előtt ülnek, nem mindig a telefonjukat nyomkodják akiknek egy lány nem kihasználásra kell hanem azért mert értéke van! Én már egy ilyen fiúval se találkozok sajnos, ők hova tűntek? Miért nem találok egy olyan fiút sem? Már elvagyok keseredve.16/

2013. aug. 1. 19:45
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
7-es teljesen jól mondja...
2013. aug. 1. 19:56
 12/37 Beviz Elek ***** válasza:
Hát nem itt, az biztos!
2013. aug. 1. 19:57
 13/37 anonim ***** válasza:

És ezt kérdezed a neten?

Megsúgok valamit, még soha ne találkoztam volna olyan lánnyal aki ne gondolta volna magát nagyon érettnek és normálisnak és ne akartak volna jó pasit maguknak...

2013. aug. 1. 20:01
 14/37 anonim ***** válasza:

#10: arra nem gondoltál, hogy a kérdezőt lehet, hogy Klaudiánák hívják? :)

bár, lehet hogy én tévedek. :/

2013. aug. 1. 20:06
 15/37 anonim ***** válasza:
vannak még normális férfiak, de ehhez az kell, hogy a nő is normális legyen (és nem mindig jön össze)
2013. aug. 1. 20:11
 16/37 anonim ***** válasza:
Megölik őket az agyatlan lányok
2013. aug. 1. 20:13
 17/37 anonim ***** válasza:

Értéke? Kivagy te orosz szervkereskedő?

Komolyra fordítva senki nem talál hibátlan embert még te sem vagy az

Én szeretem az intelligens lányokat nem lógok egész nap elektronikai cuccokon és talán azért nem találsz "álompasit" mert nyavajogsz amit sokan nem tudnak elviselni köztük én sem

2013. aug. 1. 20:20
 18/37 anonim ***** válasza:
Vicces, pont azért ülök a gép előtt, hogy becsajozzak végre. :DDDD De ez most komoly, ha lenne csajom folyton vele lógnék, smárolnék vele hosszasan, ölelgetném akár egy órán át is, meg fú, milyen jókat szexelnénk. :P
2013. aug. 1. 20:23
 19/37 anonim ***** válasza:
itt bujkálnak GYK-n
2013. aug. 1. 20:39
 20/37 Emberek ***** válasza:

Én ilyen vagyok (nem ego, hanem ezt hallom vissza). igaz elég sokat ülök gép előtt, de amire akarom, arra van időm. így a barátnőmre is.

egyébként meg rossz helyen keresgélsz.. neten nem fogsz találni.. főleg olyat nem, aki szabad is.

egyébként meg nehéz rátalálni az ilyenekre, mert nem nagyon járkálnak sehova sem bulizni.. és ne aggódj nem haltak ki, csak nagyon kevesen vannak. de mint tudjuk a remény hal meg utoljára

2013. aug. 1. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!